Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obudzona w środku nocy

wpadka czy schiza?

Polecane posty

No właśnie nie wiem, zaczęłam się bac a tu srodek nocy i testu teraz nie zrobię. HHistoria jest taka 15 maja, równo w 15 dniu cyklu a zwykle mam 28-dniowe - uprawialiśmy petting. UWażaliśmy bardzo, ale tu zaczynam wątpić: pieściłąm go ustami, ale nie doszło do wytrysku potem sie z nim całowałam jakiś czas późneij on polizał palce i włozył mi do pochwy czy jest możliwośc, że mógł się tam napatoczyć jakiś plemnik z płynu preejakulacyjnego? Okres dostałam w terminie, ale trwał tylko 3 dni i był bezbolesny, a zwykle brzuch mnie boli Teraz powinnam dostać kolejny, ale jakoś się nie zanosi. Zwykle bolą mnie piersi przed okresem i są nabrzmiałe, a tu nic. Pochwa jest rozpulchniona jak przed okresem, ale nie mam suchości tylko lekki sluz. No i nie wiem czy schizuję, czy to mogą być objawy ciąży? Pogada ktoś?

Gość ja przebije
juz sie pytałam o to gdzie indziej ale i was spytam, co myslicie odnosnie tej laski? czy rzeczywiscie takom ładnom jest??? bo mi sie nie podoba, a jakis gupek napisał ze jest jego favorytką:// dżizesss myslałam ze padne http://www.hot.jpg.pl/tagi-Kiciaczarna-1 http://nasza-klasa.pl/profile/947610 a bez makijazu wyglonda jak down http://www.hot.jpg.pl/68575-Tatiana_G tragedia

Gość a taki jeden
nie masz sie czego bac

niby nie mam a schizuję :( i nie potrafię sobie z tym poradzić

dziewczyno napewno nie masz sie czego bać . Ja milion razy maiałam takie lub bardziej ryzykowne sytuacje i nadal nie jestem mama. także główa do góry i spokojnie.

a okresu nadal nie ma :(

przedewszytskim racjonalnie wytłumacz sobie że nie jesteś w ciąży, ze stresu okresu nie dostaniesz, zró poprostu test, a nawet kilka, to cie uspokoi

czy jest jakiś test, który można zrobić po południu? czy wszystkie są na rano? sorry za głupie pytania, ale nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło mieć wątpliwości ciążowych :/

o rany... ze niby plemniki przenioslas w ustach?! to jest zart czy Ty powaznie to napisalas?

Gość lazura
Raczej troche schizujesz...:) jak dla mnie nie masz sie czego bać... niby jak mialas przenieść plamniki na ustach?? albo on miałby to na swoich palcach??

Gość oooooojaaaa
Nie martw się. Po pierwsze nie wiadomo,czy u Twojego chłopaka w prejakulacie były jakieś plemniki (nie u wszystkich podobno są, słyszałam,że u 30-40% mężczyzn ale ręki sobie uciąć nie dam), po drugie-jeśli były tam plemniki to było ich za mało,żeby mogły przeżyć w ślinie, później na palcu, plemniki(w dodatku w takiej ilości) nie są az tak żywotne.Poza tym gadanie,że można zajść z ciąże bez wytrysku(mówie teraz o normalnym stosunku) też jest przesadzone. Kobieta musiałaby być najbardziej płodna w tym dniu, aby jej śluz pomógł takiej małej ilości plemników(z prejakulatu) pokonać drogę do jajeczka i je zapłodnić. Przypominam,że RACZEJ potrzebny jest cały wytrysk, ponieważ cześć plemników oczyszcza droge temu najsilniejszemu itp. Tak więc odnieś to do swojego przypadku. Gdyby był to stosunek,mogłabyś się trochę bać (15 dc w 28 dniowym cyklu to duże ryzyko) ale to był tylko niewinny petting.. pozdrawiam;)

właśnie dlatego był "tylko" petting, bo to był 15 dzień cyklu. A tymczasem okazało sie, że nawet petting może przyprawić dziewczynę o schizy. Okresu nadal nie mam, ale pojawiła się suchość pochwy, może to dobry znak. Bo zwykle tak mam kilka dni przed okresem... Potem zaczynają boleć piersi, a potem dostaję okres... Nie wiem... Dzięki za wszystkie wypowiedzi...

Gość magdalena cracow
to i ja zapytam bo chyba tez sie schizuje,kochalam sie z chlopakiem zaraz po miesiaczce i nie skonczyl we mnie,ale wczoraj mialam dostac okres i nic a brzuch troche twardy mam czy to tez tylko schiza??

Gość a jakiś
w tym momencie to równie dobrze mogą byc objawy zbliżającej sie miesiączki. A to czy mogłąś zajść zależy, czy wcześniej wydostały się plemniki, no i jak długie są Twoje cykela - czyli, cy trafiłyby na dni płodne. A jakoe masz objawy?

Gość opamietaj sie
Dziewczyno nie podnos tego tamatu bo nikt ci nic wiecej nie poradzi niz juz do tej pory przeczytalas. My ci tylko mozemy powiedziec ze na 99.9 procent nie jetes w ciazy. Chcesz 100% gwarancji to zrob 50 testow z moczu i 10 testow z krwi.

Gość magdalena cracow
cykle mam ostatnio nieregularne i wlasciwie nie byloby tematu,ale kumpela mnie poschizowala ze wcale nie jest takie pewne ze nie jestem w ciazy,a z innych objawow to bolace piersi tak jak na okres i zgaga ktorej nigdy nie mialam

Gość To nie ciaza
Magdalena, Nie schizuj. Nie jestes w ciazy.

Gość obudzina w środku nocy
do opamiętaj się do której to było? do mnie czy do magdaleny?

Gość To bylo do ciebie