Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

sandałki - skóra

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Jestem na etapie poszukiwań sandałków dla mojego dwulatka - rozmiar 25/26. W czym tkwi problem? Potrzebuję, żeby buciki były wyłożone od środka skórą. Jest to ważne - Młody ma w tej chwili sztuczne sandałki i tak mu się pocą stopy, że szok. Więc jestem zmuszona kupić mu nowe obuwie. Chciałam zapytać, czy możecie mi polecić jakieś butki, które są przez Was sprawdzone? chodzi mi również o to, żeby nie wydać na nie majątku. Czekam na odpowiedzi :) Pozdrawiam! Kamila

Nie wiem czy ci to coś da jak kupisz nowe sandaki, bo ja mojej corci tez tak zmieniałam, a w rezultacie stópki pociły sie tak samo w skórzanych jak i w tych wykonanych z jakiegoś innego materiału.. Ale spróbować możesz ;)

Gość zagubiona w natłoku produktów
mojemu tez sie pocą nóżki. Kupuję mu buty Geox lub Ecco i wtedy jest troszkę lepiej

troszkę lepiej... no to mnie nie pocieszyłaś, myślałam, że to jakieś rozwiązanie... ale coż, spróbuję. tylko geox i ecco są drogie, ale chyba trzeba spróbować. Tym bardziej, że zapach też niezbyt przyjemny... :( a dzięki za odpowiedzi, czekam na kolejne doświadczenia mamusiek :) pozdrawiam! Kamila

w skórzanych butkach nóżka malucha oddycha i raczej nie warto oszczędzać na bucikach dla takiego malucha:) ja uważam iż lepiej sonie kupić tańsze a maluchowi naprawdę dobre. U nas jest świetny sklep w którym są dobre butki. Możesz poszukać na necie różnych firm np. falcom, najlepiej rozejrzyj się u siebie za hurtowniami z art dla maluszków:)

No tym oddachaniu to wiem, zresztą wszystkie buty do tej pory nosił skórzane i nigdy tak nie było, żeby aż tak mu się pociły. I wcale nie chcę oszczędzać na butach dla Młodego, jak nie znajdę innych to kupię mu z Geoxa. Tylko właśnie chodziło mi o Wasze typy, żeby były sprawdzone i żeby mieć jakąś alternatywe, bo pójść do sklepu i wydać 200 zł na buty to nie problem :) gorzej jak się później okazuje, że był jakiś wybór ;) Zaraz będę sprawdzać Falcom i Mrugałe. Pozdrawiam! Kamila

Gość aaaaaaaaaaa buba
Ecco wcale nie sa takie drogie a bywa,że tańsze niż geox,( i uważam ,że ecco jest o wiele lepsza firmą)-w końcu to najlepsza podeszwa na swiecie i nie naprawiają obuwia w ramach gwarancji tylko od razu oddaja pieniadze.ja zapłaciłam za sandałki dla mojej córki w ecco 120zł wiec w miare rozsadna cena.Poszykaj na allegro,tam sa zawsze taniej.

-ladybird--nie zarzucam Ci że oszczędzasz na małym!!!!!:) Ja kupuję butki w Pinokiu-może u Ciebie też jest???? Mają tam naprawdę dość duży wybór jeśli chodzi o butki dla maluszków kupilismy tam kilka par butków w zasadzie to mała ma tylko jedne kupione w innym sklepie, bo tylko tam mają takie malutkie rozmiary:) ja polecam Ci tę firmę butki są dobre no i w sumie to niedrogie:):) Pozdrawiam

Dzięki dziewczyny :) Dziś lub jutro wybiorę się na rajd po sklepach, coś powybieram, zobaczę, gdzie co mają, ale teraz już przynajmniej wiem jakich firm szukać :) A jak coś wybiorę to się pochwalę :) Problem jest jeszcze taki, że na Młodego niewiele butków pasuje, bo ma dość szeroką stopę i wysokie podbicie. Wcześniej było tak, że dostawał butki i akurat zawsze wstrzelone w rozmiar i porę roku, więc tylko wkładki nowe dostawał i po zabawie. No a jak już matka kupiła buciki... to klapa... ;) Pozdrawiam! Kamila

no i się udało - zupełnie przypadkiem odkryłam sandałki w reserved, w których wyściółka jest ze skóry. Młody chodzi w nich już kilka dni i nic - ani potu ani smrodku. Do tego cena rewelacja - normalnie kosztowały 59 zł, a na przecenie 39 zł :) Pozdrawiam i dziękuję za pomoc! Kamila