Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynek kafeteryjny

Oto jak powinna wygladac zadbana kobieta

Polecane posty

byś idealnie szczupła zgrabna mieć płaski brzuch stojące jędrne piersi długie włosy uzywac gustownych perfum oraz dobrych kosmetykow byc naturalna Wiec dziewczyny macie do czego dazyc ;-)

no i oczywiście imie :classic_cool: imie jest w tym wszystkim najważniejsze :classic_cool: powinna mieć na imie Mateusz :classic_cool: bardzo popularne między nami gejami ❤️

Gość El Mariachi
Dodam od siebie: - piersi średniej wielkości, - szczupła, z wyraźnie wciętą talią, - kształtna dupcia, - długie, szczupłe i proste nogi - włosy koniecznie czarne, lekko falujące - piękne, białe i zadbane zęby - wzrost maks. 180 cm - inteligencja, - poczucie humoru w moim typie ;) - odpowiadający mi styl bycia - ekstrawertyczna osobowość To tyle jeśli idzie o absolutne minimum 🖐️

Gość allllllllllllllla
każdy jest inny ,dlatego na tym świecie jest fajnie.Spadaj z tymi kryteriami urody.

Gość El Mariachi
Z politowaniem dla siebie oczywiscie. Wiem, ze kobiet spełniających te wymagania jest mniej niż promil, ale właśnie dlatego jak się taką znajdzie i usidli, to radość jest większa niż z szóstki w totka :)

Gość allllllllllllllla
zapomniałeś dodać ,że powinna mieć coś w głowie.

El Mariachi ... czasami czytałam Twoje wypocinki, bo wydawały się zadziorne, ciekawe...a tu taki klopsik.. facet któremu wystarczy piękna powłoka...czyli inaczej pisząc pudło... z pustką w czaszce... oj!

Gość El Mariachi
allllla uznajmy, ze ta inteligencja w skrócie myślowym oznaczała właśnie, zeby miała coś pod kopułą :)

Gość El Mariachi
Rożeśmiana, a czy w temacie nie jest napisane "jak powinna WYGLADAĆ zadbana kobieta" ? Nie było tam jaka ma być lub nie być z charakteru, tylko chodziło własnie o wygląd :) Czytaj uważnie zanim się przyczepisz o jakiś szczegół :)

Gość energy star
to po co pisales o jej osobowosci i stylu bycia?

tak to jest z wami facetami, jest taka historia: że facet chciałby mieć w kobiecie przyjaciółkę, taka z którą by się dobrze bawił, i żeby kumple też ja akceptowali, ale nie za bardzo,żeby czasem nie zaczęła się z nimi bardziej kumplować... no to niech będzie taka strasznie sexi, i żeby lubiła seks, i zaskakiwała co róż faceta w łóżku, ale zaraz zaczyna się facet obawiać że jej nie sprosta, że zacznie ona szukać gdzie indziej... no to niech będzie taka przedsiębiorcza chociaż, lubiąca ekstra zabawę, zarabiająca sporo kasy, żeby mieć się kim pochwalić przed kumplami, ale po czasie też wam to przeszkadza, bo jak to Kobieta bardziej zaradna ode mnie, o nie!! no to szukają faceci takiej ciepłej kobiety, co to w domu posiedzi, obiadek ugotuje, fajnie, lecz do czasu, póki sobie nie uzmysłowią że drugiej mamusi w domu mieć nie chcą... i znowu zaczynają szukać bliskiej przyjaciółki... Bo tak z wami jest moi drodzy!!! sami nie wiecie co chcecie fakt, może i macie jakiś wzór wyglądu, np. mała czarna, czy blondynka z dużym biustem, ale i tak życie bywa okrutne i większości przypadków wiążecie się z zupełnym przeciwieństwem waszego marzenia.... :)

Gość El Mariachi
>> to po co pisales o jej osobowosci i stylu bycia? Poniosło mnie :classic_cool:

Gość energy star
kurcze ja nie jestem idealem mojego meza, on nie jest moim a kochamy sie bardzo. I mam gdzies tych wszystkich brunetow, z niebieskimi oczami po 190 cm wzrostu, ktorzy byli moim idealem. Takie idealy sa strasznie dziecinne. Tak naprawde zeby przetrwac ze soba cale zycie liczy sie charakter i to zeby sie soba nie brzydzic :P

Gość energy star
no ja myslalam o zwiazku na cale zycie. A tak do ruchania to mozna torebke na glowe i jazda :P

Gość El Mariachi
>> a po co im do ruchania charakter? :classic_cool:🖐️