Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 mój ostatni ptaszek :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 :D Przecież wiedziałaś że tak będzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 nie :O tylko dokarmiałam i przemawiałam czule... przez szybę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 wiedziałam :( ale tak bez zapowiedzi??? mam syndrom opuszczonego gniazda... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 mam nadzieję ze nie siedzi pod oknem :O nawet nie spojrzę ze strachu moze go spasłam i nie umie podfrunąć...?! i go koty zeżrą... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 weź przestań ladaco i mnie nie dobijaj :O pociesz chociaż... czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 { syndrom opuszczonego gniazda } :D A czym to się objawia ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 Myrevin masz dorosłego syna, nie pamiętasz uczucia gdy wyprowadzał się z domu??? moze kobiety bardziej przeżywają...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 są!!! :D:D:D przyleciały oba maluchy na śniadanie parapetowe :D kamień z serca...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Syn się wyprowadzał jak miał 14 lat, wraz z żoną.. :) Nie była to jakaś trauma dla mnie było gorzej jak mieszkała. Ale milknę. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2008 hm... czyli inna sytuacja :) za kilka (?) lat moje dziecię mi wyfrunie i już się boję :O oj, ważne ze gołąb umie latać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 A te opuszczone gniazdo przez PTAKA .. mnie rozbawiło.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ladaco Napisano Czerwiec 27, 2008 dobry nick l a d c o :( Lusiu - sledziłam Tw ój post:):) I ciesze się że są!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach