perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Nie wiem, czy zauważyliście, ale na początku meczu kilkakrotnie pokazywali księcia hiszpańskiego z żoną, a wg. komentatora byli to \"książę i księżniczka\"... Powtórzył to chyba 2 razy nawet. Z tego co ja wiem, żona księcia to księżna, a jego cóka to księżniczka... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta lisiczka 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 nie widzialam meczu :( ale z ksiezniczka to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BYLI ŚWIETNI Napisano Czerwiec 27, 2008 samanto z przykrością stwierdzam iż nie było czego oglądac :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta lisiczka 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 slyszalam ze Rosjanie grali bardzo slabo to prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 prawda, Hiszpania ich rozgromiła... i dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta lisiczka 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 mnie to obojetne wazne tylko zeby Niemcy przegrali w finale:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Każdemu się zdarzy przejęzyczyć czy tam zapomniec prawidlowej formy.. O tej wpadce nie warto bylo nawet wspominać bo nie była śmieszna.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 o nie nie... ja myslę że nasi wygrają znaczy Deutschland ueber alles :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 czepiasz się... A wygraja Hiszpanie ...oleeeee ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach