Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminka spinka

USG 3D, 4D, gdzie i za ile?

Polecane posty

Gość maminka spinka

Witam! Potrzebuję informacji o USG 3D, 4D w Krakowie, Myślenicach, Rabce lub gdzieś na tej trasie. Gdzie mozna zrobić i w jakiej cenie. Z góry dziękuję :)

Gość maminka spinka
podnoszę.. :)

Gość maminka spinka
To napisz chociaż jaki jest koszt takiego badania ) Zawsze to coś :)

Ja ma tanio w porównaniu z tym co piszą dziewczyny bo płacę 65zł. Ale z tego co piszą inne to od 100 w górę.

Gość maminka spinka
kurcze to faktycznie masz tanio, skoro z innych żódełsz, że jest ponad 100 :O No nic może znajdzie się ktoś z moich okolic, kto robił i jest rozeznany w cenach..

ja robilam w zeslzym roku w bronowicach nowych ( a raczej nie robilam bo sie okazalo ze dziecko za male jesczze bylo) ale ogolnie bylam i ludzie mili a za usg mialam zaplacic coś 180 zl teraz dzwoniląm pytać gdzies na pradnik bialy i mówili ze 250 zl :-/ duzo troche...

Gość maminka spinka
O ja pierdu... Przecież te ceny są chore.. No nic.. Pewnie pozostanę przy 2d.. No chyba, że znajdzie się jeszcze jakaś mamuśka, która wie o czymś tanszym.. Bo te ceny po prostu powalają z nóg :O

No ceny sa przesadne.moje badanie usg 4D trwalo moze z 10 min na plycie mam nagrane 6min z czego samo 4D to moze z minutke bo reszta to normalne jak mi je mierzyl i wogole wiec nie wiem za co oni sobie tak kasuje😠