Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamamuśka_81

w co ubrać dziecię we wrześniu urodzone

Polecane posty

Gość moze glupie pytanie ale
dzieki za odpowiedzi, na przyszlosc (mam nadzieje nie zbyt daleka) bede wiedziala :)

Fotelik i tylko fotelik!On może uratować dziecku życie! nigdy przenigdy nie woź dziecka na rękach a jeśli chodzi o gondolę to tyko w takiej, która jest do tego przystosowana. Nawet jeżeli ze szpitala masz 5 minut drogi....

Gość namaxa1
Kochane przyszłe mamusie, Jeśli chcecie podzielić się waszym szczęściem w programie Dzień Dobry TVN, to napiszcie proszę do mnie. Chcemy pokazać pierwsze miesiące Waszego życia z nowo narodzonym dzieciaczkiem! Nie będziemy bardzo przeszkadzać i nie będziemy u Was na stałe. Jeśli któraś z mam (z Warszawy lub okolic) rodzi we wrześniu lub październiu pierwszego potomka i ma czas, ochotę i odwagę dzielić się z nami swoim szczęściem, problemami - swoim nowym życiem - niech się odezwie! a.machowska@tvn.pl

To wszystko zależy, jaka jest pogoda. Jak jest jeszcze końcówka lata i jest ciepło, to myślę, że wystarczą body i na to albo jakis pajac, albo spodenki i bluza. Ale nie ma co przesadzać z grubością ubrań, żeby Maleństwo się nie zgrzało. Zawsze można przykryć Dzieciątko jeszcze kocykiem lub pieluszką.