Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niziolka17

Dostaję od życia w dupe... ciągle i na kazdym kroku. dlaczego?

Polecane posty

Gość Niziolka17

wzorem była dla mnie zawsze 7 lat sarsza sostra... onammiala wszystko. Miała przyjaciół, miała chłopaka, zdała na prawko za pierwszym razem, na maturze same 5... ta bardzo jej zazdrościlam... mowilam sobie ze iedy bede miala tyle lat co asa tez tak bede miala... mama tez mi to mowila. A tymczasem nie am przyjaciol, nie mam chlopaka...siedze sobie sama w 4 scianch z braku mozliwosci. wchodzilam czesto sama,ale juz odpuscilam... nie ma po co, tak bez celu...samotnie. nawet na bierzmowaniu choc potrafilam powiedziec wszstko o swojej patronce dostalam "marie". Chcialam isc do tej samej szkoly co siostra.. dostalam sie, ale nie moge isc do tej szkoly poiewaz wroca zle wspomnienia od ktorych dopiero sie oderwalam... wrocą tam moi wrogowie z dawnych lat. nie bede sie rozpisywac na ten temat. Ona wracala z wakacji z zapelnionym notesem, ze zdjeciami, z adresami, nowymi przyyjazniami... ja wracam z niczym. Świat zepsul sie przez te wszystkie lata...ludzie sie zepsuli, nigdy nie bede miala tak jak ona:( ale czy nie mogloby byc troche leiej ?

Gość Niziolka17
jest tu ktos/

Gość Niziolka17
??????? to fatum ?;(

Gość Niziolka17
?

skoro usiłujesz byc swoją siostrą, to nic dziwnego. Zacznij żyć swoim życiem , nie oglądając sie na nią.

i tez mam 6lat starsza siostre,ideal dla wszystkich:P ktora ma dziecko,ma meza robi doktorat i pracowala jako menadzer tomka kamela z telewizji,wiec sobie wyobraz jaka ja mam konkurencje w domu:) mimo wszystko byc soba jest pieknie.bo najpiekniej byc soba

Gość Niziolka17
nie wiem juz co robic :( zlamalam sie calkowicie... non stopmi cos nie wychodzi...

Gość wprost
Moja rada. Zamiast tarcic sily na porownywanie sie z siostra popatrz w siebie. Mimo, ze jestescie siostrami niekoniecznie musicie byc takie same. Ty masz swoja droge. Musisz ja odnalesc a potem znalesc odwage aby po niej isc. Wiecej wiary w siebie ! :)

Gość Niziolka17
julita z jelita ludzie nie lubia mnie bo jestem cicha i za spokojna i niesmiala ;/ i tak to sie zaczelo... dlatego jestem 'problemowa' , bo zawsze "gram ofiare" :(

po pierwsze pomysl o swojej jednej zalecie ze bez niej swiat bylby ubozszy,bez ciebie. moze zycie sie zmieni,majac lat 21 mysli sie inaczej.zobaczusz