Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oLa_

Brzydula i przystojniak?

Polecane posty

Gość oLa_

Hm.. Czy często widzicie taki obrazek ; brzydula z super przystojniakiem? Zastanawialiście się dlaczego on z nią jest ? Czy świat się zmienia - i już tak bardzo nie patrzy na wygląd?

Gość iiiiiiiiiiiza
a ja widzialam facet z ktorym mialam nadzieje ze sie zwiaza i bedzie cos na dluzej taka sobie wzial diewczyne...brzydka mala ina dodatek ze starszna fryzura no coz zdarza sie

Gość oLa__
I co sądzicie o takich związkach?

Gość toffiii
mysle, ze predzej po takiej parze mozna sie spodziewac, ze naprawde sie kochaja, niz jak sie widzi pare jak z okladki. Bezinteresowna milosc jest prawdziwsza, jesli chlopak potrafil byc z naprawde brzydka dziewczyna, nie zwazajac na opinie innych ludzi - kolegow, rodzicow itd to musi ja naprawde kochac, poza tym, ona musi miec cos w sobie co go przyciagnelo i sprawilo, ze sie zakochal, nie uroda jest najwazniejsza ;)

Gość ale szokkkk
mam koleżankę naprawdę nieurodziwą, ale chyba sympatyczną, za krótko ją znam,żeby to oceniać, ale jak zobaczyłyśmy pewnego dnia jej faceta do zatkało nam buzie, po prostu szokk, facet ideał, wyoski, brunet , piękne duże oczy, inteligentny i szarmancki w rozmowie, a ona przy nim jak z innej bajki, teraz będzie ich ślub i widocznie ją kocha skoro jej wygląd nie ma znaczenia. może ten facet ma jakieś kompleksy a przy niej się rozwija a może nie...ale są takie pary

Gość wietrzny szczyt
Nie rozumiem co was tak dziwi? Na prawdziwe i szczere uczucie nie ma żadnej reguły! Nie lubię tego jak ludzie zaczynają oceniać i porównywać...to typowo ludzkie szukać u innych wad i tym się dowartościowywać!

Gość przeciez moze byc
brzydka dziewczyna moze byc wspaniala zona