Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia Turczyk

czekam na gratulacje z powodu zaręczyn

Polecane posty

Gość Sonia Turczyk

Planujemy sie pobrac, dostałam na zaręczyny kolczyki.No troszkę jestem zawiedziona ze nie pierscionek,ale cóz mozna oczekiwac od starszego partnera. Mój narzeczony ma stałą pracę, jest wykształconym ciepłym mężczyzną, ma swoje ładne mieszkanie, jest doswiadczonym i wyważonym mężczyzną. I jak tu nie zgodzic sie na ślub? Sama nie mam pracy,mieszkania ,studiów.I piekna tez nie jestem.Trafił mi się ona jak sllepej kurze ziarno.

Gość Sonia Turczyk
gratulacje jełopie

Gość Sonia Turczyk
a niby gdzie miałabym lepiej?teraz kątem pomieszkuję u ojca i jego rodziny więc narzecony spadł mi jak gwiazdka z nieba. proszę nie zazdrościć tylko.

Gość Sonia Turczyk
Ewa bo w przeciwieństwie do ciebie będe mężątką i stąd twa złośliwośc?:::::::::

Gość Sonia Turczyk
Tata juz wie- jest szczęsliwy ze przynajmniej jedna córka jest z porządnym facetem i wyjdzie za mąz. Lepszy kandydat by sie nie pojawił.

Gość Sonia Turczyk
poprzedni mój romans był nie znaczący-pocałunek jakas macaneczka nic pozatym.Gołodupiec.Nie miał swojego mieszkania- pomieszkiwał z bandą dupków. Poco mi taki nieustatkowany gostek?Teraz mam prawdziwego ogiera.

Gość Sonia Turczyk
pozatym mój poprzedni mężczyzna ma juz zonę. Nie wazne ze to pusta imbecylka- ale żona:D

Gość lazura
weź pomyśl wyjdziesz za jakiegos starucha i co Ci po nim??? tylko to że ma mieszkanie jest wykasztalcony itp??? nawet nie dostałas pierścionka :/ i pewnie go nie kochasz.... myślisz materialanie... pewnie i atl zrobisz jak uwazasz ale ja bym sie jeszcze zastanowila

Gość Sonia Turczyk
e ..nic lepszego mi sie nie trafi a Paskudzka co ma żle? ma auto, mieszkanie, nie musi pracowac, wydaje męza kasę. Luz.

Soniu, nie wiem, skąd akurat wnosisz, że w przeciwieństwie tak sie skąlda, ze stan zamężny znam z autopsji (tu akurat jest przeciwieństwo, bo Ty nie)

Gość lazura
wiesz skoro juz napisałas tutaj to oznacza ze masz wątpliwości... wiesz czy jestes pewna że chcesz taki slub?? jak to bedzie wyglądac za kilka lat?? czy będziesz z nim szczęsliwa?? warto sie zastanowić.

Gość Sonia Turczyk
Ewa nie wazne czy znasz z autopcji czy nie- na dzień dzisiejszy jestes panną i mozesz mi tylko pozazdrościć ze juz niebawem zostanę męzatką.

ponoć myślenie nie boli skoro znam z autopsji stan zamężny, to nie moge być panną ale może to zbyt skomplikowane, jak na twoją główkę, dziecko

Gość Sonia Turczyk
Jestes tu znana z docinania dlatego mnie to chamstwo nie dziwi. Nie próbój mi wciskac ciemnoty ze jestes męzatką, bo nie jestes. Jestes rozwódką -stąd znasz z autopsji ten stan. Jestes w tej chwili panną..no chybaze wkurzyło cię to ze jestes panną i zmusiłas konkubenta aby ożenił się z tobą. Współczuję mu ze został przypilony ale z drugiej jednak strony mam nadzieję ze jednak nie dał się usidlic takiej złosliwej kobiecie.

Ulżyło Ci, dziecko? To cieszę się. Trochę logiki w rozumowaniu jednak by nie zaszkodziło. Jak rozwódka, to nie panna, do czego może dojdziesz po jakims czasie. Acha, i nie musisz współczuć mi, ani mojemu facetowi, bo, póki co, jesteśmy szczęsliwą parą od ładnych kilku lat, czego i Tobie życzę.

Gość a ja waze 52 kg
mozesz mi pozazroscic, hehe

Gość Sonia Turczyk
a widzisz przyznałas sie ze nie jestes męzatką tylko rozwódką a to oznacza ze panna do wzięcia. Co sie podajesz za mężatkę? nigdy nią nie będziesz. Juz jeden chłop cię wykopał.

przyznać to się można do winy a nie do stanu cywilnego :) i nie jestem panną do wzięcia, tylko rozwódką, to nie jest to samo - niemożliwe, nie widzisz różnicy i jeszcze, ze spostrzegawczością też coś u Ciebie nie za bardzo... gdzie "podałam się za mężatkę"? chyba bym na głowę upadła, żeby popełniać dwa razy ten sam błąd