Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****la luna****

OPALANIE

Polecane posty

Gość ****la luna****

Jak się ładnie opalić? W tym roku coś nie mogę:( A wszystkie laski w mieście już jak skwarki normalnie.

Gość ****la luna****
Kurczę, ja nie chce chodzić na solarkę, bo po tym takie pomarańczowe te dziewczyny są:o Ale opalić ładnie bym się chciała.

Gość ****la luna****
A orientujecie się może, czy peelingi, złuszczania różnego kalibru, golenie, itp. ścierają opaleniznę?

Gość ****la luna****
upupup

ja miałam embargo na opalanie przez ponad rok.. w połowie lipca wyjeżdżam, wiec zeby się nie spalić na wyjeździe zaczęłam jakoś na początku czerwca łykać solarin - wyszłam na taras dwa razy na 2 godziny, dwa razy byłam na kilka minut na solarium na słabych lampach i jestem brązowa jak czekolada teraz.. wiem, że jeśli teraz chcesz się opalić to trochę za późno na ten solarin, ale ogólnie polecam przed większymi sesjami wystawiania na słonko. (smaruję się przed opalaniem przyspieszaczek daxa i filtrem 30, po opalaniu mleczko \"po op\" i tyle)

Gość BasiaD BasiaD
Mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety, której analizę będę przeprowadzać do mojej pracy magisteskiej. Dotyczy raka skóry. Ankieta jest w pełni anonimowa, będę niezmiernie wdzięczna za każdą ankietkę, Oto link do niej: http://www.ankietka.pl/ankieta/58979/ankieta-dotyczaca-czerniaka-zlosliwego-skory.html Dziękuję i pozdrawiam :) Basia