Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIA322

CZY PO YASMINELLE FATYCZNIE CHUDNIE SIE? PROSZE O OPINIE DZIEWCZYN KTORE BIORA D

Polecane posty

Gość MARIA322

CZY PO YASMINELLE FATYCZNIE CHUDNIE SIE? PROSZE O OPINIE DZIEWCZYN KTORE BIORA DLUZEJ TE TABLETKI!!!

nie, nie chudnie się. W każdym razie ja nie schudłam, ani nie przytyłam.

Gość matyldaaa
Ja brałam tabletki około roku i schudłam kilka kilogramów. Po roku miałam 3-miesięczną przerwe w zażywaniu tabletek i trochę prsytyłam. po 3 miesiacach znowu zaczelam brac tabletki i znowu schudlam! obecnie po 2 latach brania Yasminelle waze 47 kg przy wzroscie 170 cm - wygladam jak wieszak na ubrania. i za nic w swiecie nie moge przytyc. moge jesc nie wiadomo jakie ilosci, niewiadomo ile slodyczy, nawet przez jakis czas staralam sie jadac troche fast foodow, bo przeciez one powoduja bardzo szybkie tycie, ale niestety. Waga drgnela o 1 kg, ktory po 2 dniach znikal. dlatego przy najblizszej wizycie u ginekologa zamierzam poprosic o zmiane tabletek. dobrze sie czuje po yasminelle, ale nie moge wygladac jak szkielet z sali biologicznej! a jeszcze zauwazylam ze przy yasminelle stalam sie bardziej nerwowa, wrazliwa, mala rzecz potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi, co konczy sie atakiem jakies histerii nierzadko.