Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaŚŚŚ.

Starsi -

Polecane posty

Gość KaŚŚŚ.

dlaczego jest tak,że kiedy idę z koleżankami ulicą,to na nie zawsze gapią się młodzi faceci,można powiedzieć tacy szczyle ;D a na mnie starsi...? koło 30, 40 lat ;) czy jestem brzydsza od moich kumpelek?? słyszałam taką teorię,że jesli gapi się na ciebie więcej młodych, tzn. że jesteś ładniejsza od tych, na które gapią się starsi. jak myślicie,czy to prawda?? a jesli nie,to od czego to zależy??

Gość KaŚŚŚ.
Nikt się nie zna..? :)

Gość pesce
Mysle, ze to zalezy od typu urody. Mlodsi gapia sie na takie zrobione laski, ktore bez tapety, ciuchow i makijazu bylyby na maksa przecietne, a starsi na takie naturalnie ladne kobiety.

nie sądzę że gapili by się na kogos brzytkiego , często patrzą na biust , a może poruszasz sie w taki sposób że tylko dojrzali faceci to dostrzegaja , moze być kilka powodów:D,

ja może nie ejstem jakąs cud piknościa le nie jestem też brzydka a napewno zadbana i na mnie zwracają uwagę mężczyżni starsi a to daltego że że jestem pewna siebie a małolato to odstrasza , mi zreszta nie zależy na flirtowaniu , bo mam faceta ale czasem miło jest poflirtować