Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwiotka

wygladam dziecinnie..pomocy!!

Polecane posty

Gość iwiotka

mimo iz mam 25 lat kazdy daje mi najw 21....! mam problemy z wejsciem na impreze kupnem alkoholu mam twarz dziecka ..:( zalamka

Gość poprawiam se hu
ja mam 30 lat i w sklepie prosza mnie o dowod :P a jaka pozniej jestem zadowolona hehehe ze tak mlodo wygladam :P chodze do sklepu po fajki poprawiac sobie humor :P

Gość pesce
No nie!!! Znowu 30stki pisza, ze prosza je o dowod jak kupuja papierosy:O Przeciez dziewczyna sie nie pyta jak wy wygladacie, tylko ze ona wyglada mlodo i co ma z tym zrobic!! Do autorki: Zacznij sie delikatnie malowac, ale zadne roze i pastele, tylko ciemniejsze kolory. Zacznij sie ubierac elegancko, a nie jak studentka. Czesto oceniamy czyjs wiek po ubiorze i zachowaniu, a nie po twarzy.

Gość pesce
Jeszcze jedno: duzo tez zalezu od fryzury.

cala kafeteria. ja nie wiem, czy ludzie naprawde nie maja zadnych prawdziwych problemow w zyciu? To ma byc problem - ze mlodo wygladasz???? inna na jakims topiku zalila sie, ze po ilus tam latach malzenstwa ciagle jest atrakcyjna dla meza. kurde, ludzie, czy wy z ksiezyca pospadaliscie? za dobrze wam? chcecie wygladac starzej, brzydziej??? co jest grane? :O

Gość a co na to twój man
też niezadowolony?

Gość walikoniik
nic sie nie martw ja znam laski ktore maja 25 lat i wygladaja jak stare kurwy . . Lepiej ze wygladasz jak 21 letnia dziewica .

Gość poprawiam se hu
co pesce zazdroscisz :P zem piekna i mloda :P :classic_cool: