Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

ELEKTRONICZNY PAPIEROS - walka z nałogiem!

Polecane posty

Czy słyszałeś/aś o istnieniu elektronicznego papierosa? może sam/a go masz? Jeśli tak to napisz proszę czy jest to skuteczny sposób na rzucenie palenia. Twoja opinia będzie mi bardzo przydatna. Mój facet bardzo dużo pali i oboje kombinujemy jak temu zaradzić. Zdrówko już mu szwankuje, ma niekiedy problemy z oddychaniem szkoda mi go. Już parę razy walczył z tym jednak wszystkie próby nie przynosiły mu dłuższych sukcesów w czasie... najczęściej udawało mu się nie palić przez tydzień, dwa tyg. Ten odruch trzymania papierosa w ręce uzależnia równie mocno jak nikotyna. Zastanawiamy się nad zakupem owego papierosa http://allegro.pl/item377703160_e_papieros_z drowe_papierosy_prawda_wejdz.html Jednak przedtem chcielibyśmy poznać opinie o tym wynalazku w końcu to nie tani wydatek. Słyszałam również że są papierosy ziołowe nie wiem czy elektroniczny ma powiązanie z jakimiś ziołami, pewnie nic już do środka się nie wkłada, ale nie daje głowy nie chcę się zagłębiać w tym jak wychwalają go na allegro sprzedawcy gdyż najlepiej opierać się na Opiniach Ludzi

Gość sama jestem ciekawa
wiec podpinam sie pod temat i podrzucam go do góry

No , a my udamy glupich i bedziemy udawac ze nie wiemy ze to handlujesz tym gownem, i ze to twoja strona na allegro , droga autorko :P)

Gość sama jestem ciekawa
ja tam mam w nosie czym ona handluje - jestem ciekawa opinii, choć podejrzewam że to żaden cud niestety :(

ojjjjjjjjjj dziewczyny przestańcie w sumie ludzie mogliby tak robić ale ja juz odwiedzam kafeterię od dawna i nie robie takich dziwnych akcji prosze o odpowiedz na zamieszczony temat:P ZAleży mi bardzo na opiniach gdyż taki produkt jest hcolernie drogi......... i kto wie czy to nie bubel dla prawdziwych papalczy :O

Gość forgetfulness_
PONAWIAM MÓJ TEMAT............................................................................ proszę o porady opinie

Gość nbbbvbvbvbvbvbvbv
up up up

Gość m_a_l_u_t_k_a
Mó dziadek dostał go pod choinkę, bo babcia chce żeby przestał palić. Stwierdził, że jeśli ktoś jest uzależniony od nikotyny to raczej mu to nie pomoże bo nic nie czuć. Ale jest to dobre, by zwalczyć odruch chwytania po papierosa (bo również to jest uzależnieniem)

Raz, że da się tym zająć ręce, a dwa, że zawiera nikotynę - więc jednak głód nikotynowy też zaspokaja;) I jest zdrowsze niż klasyczne papierosy... A i tez taniej wychodzi - e-papierosa można już kupić za niespełna 50 zł np. na wasserman.pl a potem tylko wkłady - i faktycznie wychodzi taniej.