Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczka_____

Pytanie do blondynek-jaka farba polecacie?

Polecane posty

A która farba nie niszczy włosów?Ten rozjaśniacz jest rewelacyjny.włosy napradę wyglądają super!!Oczywiście jeśli ma się włosy w odbrej kondycji.W zakładzie fryzjerskim też \"farbują \"włosy rozjaśniaczami.No ale decyzja należy do Ciebie.Ja uważam że nie ma lepszego środka na super blond włosy

Gość upii
nie wydaje mi sie ze wszytskie blondynki farbuja wlosy rozjasniaczami z joanny albo innym shitem farba az tak nie niszczy i daje naturalny odcien.pytanie tylko czy zalapie odrost i ladnie pokryje...

Gość upii

Gość upii

Gość upii

Gość upii

Gość upii

Gość upii

Gość upii

Gość nie ma tu zadnych
blondynek? pol polski wrozjasnianych blondynach a teraz zadnej nie ma :(

Gość upiiii

Gość KAskaoal
naturalnie mam srednie blond wlosy teraz nie farbuje, jak wczesniej farbowalam to uzywalam tych farb http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,ceneo,pl-pln,282808,0.html jasnych kolor wychodzil podobny jak na opakowaniu , tylko ciemniejsze odcienie blondu wychodzily bardzo ciemne, do niektorych z nich nie trzeba odbarwiac wlosow bys musiala zobaczyc na opakowaniu bo teraz nie pamietam ;)

Gość a ja slyszalam ze
excellence nie lapie dobrze odrostow i na rozjasnianych pasemkach wychodzi fioletowo-zielono:( problem w tym ze ja mam sredni blond-odrost i te pasemka....i nie wiem czym pokryc zeby miec fajny blondzik ale nie taki nienaturalny-bialy buzka

Gość upii

Gość upiiii

Gość upiiii

Gość Garnierka34
Od dziesięciu lat farbuję wyłącznie Nutrisse Garniera, mój naturalny kolor to ciemny blond-brąz. Jeśli masz ciemne włosy to polecam nr 100, to odcień superrosjaśniający, rozjaśnia ciemne włosy bez uprzedniej dekoloryzacji. Farbę nakładasz na 25 minut, możesz potrzymac z 5 minut dłużej, chwyci równo i odrost i pasemka. Nr 100 (Camomile Blond) daje złotawy odcień blondu, ale jest jeszcze bodajże 111, on daje odcień platynowy, jest kilka odcieni, łatwo mozesz dobrac odcień jaki Ci odpowiada: 111 Bardzo jasny popielaty blond superrozjaśniający (9 % wody utlenionej) 101 Bardzo jasny beżowy blond superrozjaśniający 100 Bardzo jasny naturalny blond superrozjaśniający 98 Bardzo jasny złoty blond (6 % wody utlenionej) 90 Bardzo jasny naturalny blond 89 Bardzo jasny beżowy blond 80 Jasny naturalny blond (6 % wody utlenionej) 73 Złoty blond (odcień rudawo-miodowy)

Gość upii
i mowisz ze jednolicie zlapie odrost i pasemka? ja chce isc jutro jednak do fryjezra na balejaz bo nie chce sama jednak paskudzic....boje sie farbowac..boje sie tego co wyjdzie..dlatego podej juz i niech mi zrobi blond bo strach mi jednak nie pozwala pofarbowac. papa

Gość tez mi fryzjerka za
straszna kase zrobila kurczaka W Welli w firmowym salonie ) i wlosy siano.Prosilam,zebu o ton, dwa jasniejsze niz moje,a wygladam jak tleniony soler, fuj. Nie wiem, czy jak mialam farbe welli to moge zmienic? Chce miec popielaty nie za jasny, naturalnie wygladajacy blond . I ktora maske-odzywke najbardziej polecacie? ( musi byc z filtrem na slonce)

Gość upiiii