Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koczkooczkoniunia

Ktora z nas najpiekniejsza????

Polecane posty

Gość ZupełnieNormalnieWręczGorzej
ło matko, a jednak:ookropieństwo, chyba niewidomi na Ciebie lecą:o

Gość Ksiegowa Zosia
czy ty naprawde uwazasz sie za ladna, ze nie potrafisz przyjac krytyki?? wszystkie 4 jestescie pasztety!!!!! taka prawda! sprobuj moze jeszcze raz zadac to pytanie po 10 operacjach plastycznych

Gość zielony soczek
a daj jakąś inną swoją fotkę..bo na tej masz taką minę jakąś.

Gość nie ma takich
nic w tobie ładnego nie ma,zwyczajna dziewczyna: bardzo małe oczy zbyt chuda bez cycków zupełnie-straszna deska blada jak trup i jakaś taka...no nie wiem, odstraszająca

najładniejsza ta 1 z lewej, potem 2 z prawej, potem 2 z lewej a najbrzydsza ta 1 z prawej. :classic_cool: ale generalnie szału nie ma :O

Gość pffff
stawiasz takie pytanie na które nie da sie odpowiedzieć:/ nie wiem ktora jest najbrzydsza a co dopiero "najpiekniejsza" wez idz sie zajmij lepiej czyms innym najlepiej kosmetyczka skoro masz kompleksy na tle kolezanek

Gość zielony soczek
a ile masz lat?

Gość nie ma takich
no i czarny stanik pod jasną bluzką:o no comments

Gość fdff
NORMALNE DZIEWCZYNY < NAJADNIEJSZA PIERWSZA Z LEWEJ MOZE TE CO TAK KRYTYKUJA POKAZA SWOJE ZDJECIA JAKIE SA PIEKNE ?

Gość brzydka jestes i nic nie porad
wygladasz jak diabel,strasznie

Chciałabym zobaczyć zdjęcia tych krytykujących. Moje żeby nie być gołosłownym były na kafe nie raz, co prawda nie aspiruje do tytułu najpiękniejszej, ale to na pewno nie są maszkary. Ot zwykłe dziewczyny. I na pewno mogą mieć powodzenie, bo to sami przystojniacy chodzą po ulicach? :o

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
ojjj dziewczyny nie przesadzajcie.. po pierwsze te dziewuszki maja max 18 lat :) po drugie ta laska co zalozyla topik strasznie sie z tym nie obnosi jak inne, jaka to ona pinka tylko moze jest niedowartosciowana a wy juz jazda. No wiec tak... porownac Cie do sexi gwiazd nie mozna typu pamela anderson :D ale brzydka tez nie jestes :) 🖐️

Gość jako ja i nie ja
pierwsza od lewej najładniejsza.....druga..za bardzo by chciała byc modna ale jej nie wychodzi...gdzybytś miala naturalne włosy i nie była podmalowana to być była normalna a tak bardzo sie wyrózniasz wsród kolezanek napewno nioe pozytywnie noi współczuje im ze maja taka koleżanke co patrzy tylko zeby być najładniejsza..chyba niue na tym polega przyjazn... trzecie troche niżej niż przeciętna a czwarta przecietna

Gość fdff
KSIEGOWA ZOSIA POKAZ SWOJE FOTKI ? POSMIEJEMY SIE TROCHE MOZE Z CIEBIE

Gość kolega z sasiedztwa
ja uwazam ze sa w porzadku. sympatyczne i naturalne... dosc juz tipsiar o zoltych wlosach!!!!!

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
aha... poza tym mysle ze mialabys lepsze opinie gdyby nie ta zadziorna minka!!!! na tym zdjeciu totalny brak skromnosci jak tak sie patrze.. tylko ty nie emanujesz radoscia .. a szkoda

Gość roboooo
bleee pokemony

Gość Ksiegowa Zosia
a jeszcze sobie tak mysle?? dlaczego w tytule napisalas najpiekniejsza???? Chyba cie naprawde poje--lo, jak myslisz ze ktoras was moze sie szczycic tym tytulem. Tragiedia razy 4!!!

Gość zielony soczek
a może ona już ma taką mimike...ja też podobo wyglądam na wredną i zarozumiała a taka nie jestem...już kilka osób mi to powiedziało...a do zdjęci nigdy się nie śmieję..ewentualnie tylko uśmiecham

Gość koczkooczkoniunia
ale my mamy 20 lat... wszystkie .jedno skończone inne nie , ale ten sam rocznik...

Gość Ksiegowa Zosia
no to zapodaj jakies inne zdjecie!!!!! to ocenimy jeszcze raz

Gość kolega z sasiedztwa
dobrze jest.

Gość zielony soczek
no i fajnie

Gość koczkooczkoniunia
czyli ze co?

To zależy od tematu, raz dałam swoją fotkę w temacie o kobietach, które nie są piękne to mnie oskarżyli, że kpię sobie z nich. Pewnie gdybym dała ją tutaj byłabym mega pasztetem. Prawda relatywną jest.

Gość zielony soczek
na tym zdjęciu ładniej wyglądasz niz na tamtym...tu jesteś ładniejsza od tamtej pierwszej z lewej..ogólnie podobają mi się dziewczyny z krótkimi włosami choć sama jestem kobietą