Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herrenvolk

Dlaczego Polacy są takimi cieniasami

Polecane posty

Gość Herrenvolk

żadnej znanej marki nie macie, żadnych sukcesów, naród szaraków i robotników

Gość Herrenvolk
Wstydzicie się sami siebie, szybko asymilujecie na emigracji, Polak wyjedzie do Niemiec i po 10 latach zapimina polskiego - jestem Niemcem mówi A gdzie duma narodowa?, nie ma sukcesów - nie ma dumy ...:)

Gość pffff
nie powinienes tak mowić!!! Bogu dzieki że jest coraz mniej ludzi myslacych tak jak ty... kto ci powiedział ze ludzie zapominaja języka po pobycie w Niemczech?? a nawet jeśli to oznacza ze nie byli prawdziwymi polakami! To że ludzie wyjezdżaja jest to poniekad zasługa naszego rządu i warunków w kraju!! zastanawiam jaki Ty jesteś skoro możesz tak pisać :/

może dlatego Polacy są \"cieniasami\",że dopiero odbudowują kraj po 2 wojnach i długich latach komunizmu,po tym jak 2 wielkie \"potęgi\'Rosja i Niemcy chcieli zmieść nas z powierzchni ziemi :O A duma jest-z tego,ze im się to nie udało

Gość pffff
powinieneś jeszcze pamietac o tym że są też ludzie ktoży nie są tacy jak w twoim opisie... pozdro

mogę Ci powiedzieć czemu. Bo polską inteligencję przez 6 lat wojny mordowali niemcy i sowieci, a po wonjnie jeszcze przez 45 komuniści, którzy tworzyli kult prostaka, chama i biernego tępaka. Właśnie dlatego teraz same szaraczki i robotnicy.

ja się nawet nie będę denerwować takim tematem :-o drogie dziecko, bo inaczej nie mogę nazwać takiej ignorancji, masz bardzo ograniczone horyzonty myślowe. bez odbioru.

Gość pffff
nie zapominaj o tym że Polska była pierwszym krajem jaki stawił opor niemcom i jak widac nadal jestesmy na mapie... a poza tym mieszkam w oświęcimiu i możesz przyjechac i zobaczyc co zrobili niemcy milionom ludzi trując ich gazem :/