Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochyda

Najochydniejsza rzecz jaką zrobiliście w życiu!!

Polecane posty

Gość ochyda
ja zjadłam kupę mojej swinki morskiej myśląc ,że to cukierek :o

Gość bleee12
najochydniejsz rzecz jaka w zycui zrobilem i najchetniej bym sie do niej w zyciu nie przyznal: przegralem kiedys z kolega zaklad i musialem obgrysc mu paznokcie u stop. a mowie wam byly grubosc centymetra.!!! bleeeee

Gość jestem kobitka mam 25 lat
na pewnym sylwestrze u znajomych [ok 10 osob] tak sie schlalam wodka i piwem ze juz w nowy rok ok 6 rano poslzam zrobic kupe do kibelka a tam nie bylo papieru wiec wytarlam sie jakims recznikiem i to niedokladnie -jak wrocilam do domu reszta byla na gaciach fuuuuuujjjj jak sobie przypomne to bylo straszne malo co pamietam z tego dnia i nocy ale mam nauczke i od tej pory nie pije wodki a mija juz jakies 4 latka

Gość m....
wyszedlem kiedys na balkon bo strasznie mi sie pierdziec chcialo, napiolem sie i zamiast puscic pieda zesralem sie w gacie

Gość połknęłam włane rzygi
żeby ciocia się nie skapnęła że coś piłam.

Gość no ja tez
połknełam rzygi włąsne zeby nie wyrzygac tego co juz wypiłam i zeby sie najebac :):D piłam wódke i mi rzygi wyszły aLE JE POłkłam zeby nie stracic fazy ;/ :D

Gość MadaFakaJaLubieSZczochy
a co ja zrobilem ;D byly wakacje jak zawsze spalem do 12 przebodziłem sie o kolo 9 lac mi sie chciało orzez sen nasilaklem do wody w butelce a potem jak wstalem to sie tego napilem :X ajem rox;D