Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Red Flawers

szukam przyjaciela

Polecane posty

Mi nie --ma byc kobieta A najbardziej to chciałabym sie tylko wygadać jednorazowo ,bo wpadam ciągle w jakieś tarapaty:O Chciałabym sie tylko wygadać,o ile ta osoba wytrzymała by do końca mojej opowiesci.

Gość Red Flawers
no to życzę nam wszystkim przyjaciół co potrafią słuchać , uśmiechu na co dzień , życzliwych ludzi obok nas i zajefajnej pogody w te wakacje i wszystkie następne :)

Gość jagunia
nie zgadzam sie że przyjaznie damsko-meskie zawsze kończą sie w łóżku! a autorka tematu pewnie szuka internetowego przyjaciela, wiec może sie z nim nigdy nie spotkac :)

Gość chciałam powiedzieć
ze nie ma przyjażni między chłopakiem a dziewczyną mówie wam to bo jednak to przechodziłam znałam go od podszewki wiedziałam jak w danej chwili sie zachowa kto mu się podobał jak się czuł co go bolało wszystko o kazdej porze byłam ja i na odwrót jak ja potrzebowałam pomocy był i on i jak to się skończyło po 4 latach wspolnej przyjacielskiej drogi ja sie zakochałam i koniec przyjazni

Gość Red Flawers
Może i nie znajdę na tym forum przyjaciela ale za to warto było poczytać co pisaliście . Dzięki

Gość moja porażka to...drygowanie
przyjaciela można znaleźć wszędzie...należy tylko trafić ....a ztym jest ciężko.ludzie są coraz bardziej nieufni.Przez pieniądze zazwyczaj i przez to co się z nimi wiąże.