Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o bonyyyyyyyy

o opaleniźnie

Polecane posty

Gość CZEJOLLAATKAA
toc nie do ciebie to było pain cos tam Ojj naucz ty sie czytac ze zrozumieniem dziewcze, naucz jak to ktos tam juz ci kazał :D "ja pirdole co za ludzie tu siedza"-o sobie mowisz??:D:D

Gość CZEJOLLAATKAA
oto przykład typowej odpowiedzi na typowy brak argumentu. :D

buahahahahaha :classic_cool: madrascia to ty dziecinko naprawde nie grzeszych w calym tym topiku nie zauwazylam zebys ty podala chociaz jeden sensowny argument ktory mozna by przypiac do czekogolwiek wiec pytam uprzejmie o co ci chodzi?:classic_cool: spojrzyj najpierw na siebie a potem na innych to ty idootko asz jakis problem i rodzilasz grupy na opalonyc i nie opalonyc zastanow sie czy to jest maadre? pomysl to nie boli naprawde

Gość CZEJOLLAATKAA
aleś sie rozpisała. Własnie, właśnie żaden madra wypowiedz od ciebie nie wyszła Jak ty trafnie siebie opisujesz:) aa i jakbyś mogła to juz mnie nie wyzywaj bo naprawde mi sei przykro robi :(

Gość hiszpańska krowa
"hiszpańskie krowy to z pewnością opalone.|Następnym razem zrób se nick-norweska krowa.hihi" a gdzie pisałam, że blada jestem? każdego kto ci przygada wrzucasz do wora białych? no gratulacje, tak trzymaj, daleko zajdziesz.

Gość nie od obcego
a JA CZYTALAM ZE MEZCZYZNI PODSWIADOMIE WYBIERAJA KOBIETY CZESCIEJ Z JASNA SKORA I JASNYMI -NIE TLENIONYMI WLOSAMI....... BO TE CZARNE TO SA DOBRE DO SEXU ALE NIE DO ZAKLADANIA RODZINY

Gość dziewczyny przestańcie
się już żreć jak oszalale...kazdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale to nie powód od razu zeby się wyzywać od takich i owakich :O!!!!!!!

a mnie się bardziej podoba opalona cera, tylko żeby była naturalna... ale tak to jest, że niektórym ładniej, kiedy są opaleni, inni lepiej wyglądają z jasną cerą...nie da się stwierdzić jasno, że ta czy ta skóra ładniejsza...a co do porównań do chłopek, to chyba jakaś pomyłka, bo mamy XXI wiek...ale może to jakiś kompleks :classic_cool:

Gość męski punkt widzeniaaaaaaaaa
nie wazne czy opalona czy nie wazne zeby, noo...hehehehe ale w sumie jakbym miał wybór to wole te opalone :P:P:P:P

Gość CZEJOLLAATKAA
hihi..na pożegnanie stwierdzam że większość kafeterianów woli opalone ciałka :):):):):D