Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąsata

panie, które usuwają wąsy

Polecane posty

Gość wąsata

Czy któraś z was po depilacji wąsika ma mimo wszystko widoczne miejsce po wąsach? Nie chodzi mi o golenie, które daje efekt sinego koloru ciała, jeśli wąs jest ciemny. Ja nie golę, ale depiluję, a dokładnie wyrywam włosy pojedynczo,aby się nie urywały i mimo wszystko w tym miejscu mam takie jaśniejsze ciało, jak na przykład na owłosionej głowie, takie lekko sine. Nie wiem co mam robić. Może też tak macie i macie jakieś trwałe sposoby na maskowanie tego. Ja jak na razie rozsmarowuję czerwonawą pomadkę.

Gość wąsata
Ech...próbowałam. Na cała twarz nie, bo to miejsce nadal ma inny odcień. Tylko na to miejsce też nie, bo jest wtedy zabarwione na żółto. Trudna sprawa, dlatego piszę.

Gość odrobina pudru brazującego
:) pudru używam na całą twarz a wąsa po prostu trochę mocniej pudruje:P

Gość wąsata
Dobry sposób. Ja mam taki z pomadką do ust, tak jak zielony korektor na czerwone żyłki, tak ja odwrotnie- czerwone na zielonkawe. Ale na przyklad na basenie i nad wodą mi się zmywa...

trzeba dobraćsamoopalacz do cery.Niektore dają barwe brazową inne żołtą ainne koloryt całkowicie naturalny.Jak całą twarz delikatnie posmarujesz będzie jednolita.