Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dada do du

dada najgorsze pieluszki-kto sie zgadza niech niech wpisze

Polecane posty

Gość dada do du

Dla mnie Dada i Hagisy są najgorsze - są sztywne i nam przeciekają,mimo że pielucha nie była pełna.

Gość filiinka
mojego synka odparzaja przy rzepkach na boczku i plackach tez w sumie-tzn odarzały bo kuiłam 2x w roznych odstepach czasowych i zawsze to samo

Gość Anialisa
Mój synek nic po nich nie ma... Sprawują się całkiem dobrze. Ale TIP z reala to dopiero koszmar!

Dla mojej Lusi najgorsze okazały się oryginalne Pampersy. Newborny były spoko, gdy przeszliśmy na rozmiar 3 zaczęły się jazdy. 1. Dziecko marudziło i płakało całymi dniami, za wyjątkiem chwil spędzonych na przewijaku. Pampersy były jej niewygodne/uczulały - nie wiem. Gdy zmieniliśmy pieluszki dziecko nagle przestało marudzić. 2. Obcierały brzuch - była czerwona szrama. 3. Przeciekały bokiem, body były mokre aż po pachy, nie wiem jak to w ogóle się działo, toż to niezgodne z zasadami fizyki ;) Na codzień używamy Huggies SuperFlex i uważam, że są one najlepsze. raz kupiłam Bellę Happy - też ujdzie, są grubsze, ale przynajmniej nie uczulają. A Dada były ponoć kiedyś dobre, ale ostatnio się zepsuły. Kilka dziewczyn już o tym pisało.

ja niestety musze sie wpisac. walczylismy z zaczerwieniem i grzybica po dadzie poinad 3 tyg. teraz uzywa mala pampers slip &play. pupa wyleczona :) a wydawaly się takie fajne... a tu taki syf :(:(

Gość amanka
Kiedys pieluchy Dada (z rok temu) były bardzo dobre, mieciutkie, rownomiernie nasiakały, jak wprowadzili duze paczki to strasznie pojechali po jakosci :-((

Gość 4 lata temu
synowi zakładaliśmy Dada i było super, ani nie przeciekały ani nie uczulały. Teraz chcieliśmy zacząć je kupować dla córeczki, ale po tym co tu piszecie, to chyba zrezygnujemy. Młoda też coś jest niewyraźna na pampersy (również rozmiar 3), obecnie ich używamy. Ma szramę na brzuszku, po nocy plecy i brzuch mokre, bo przecieka jakoś.

ja ich sama nie uzywalam bo oboje z mezem doszlismy do wniosku ze lepiej troche wiecej zaplacic ale malej nic sie nie dzieje z pupka uzywam papmersa i jestem zadowolona ale meza siostra ich uzywala i maly zawsze mial takie czerwone placki a tak przytym plakal zmienila pieluchy i zaczerwienienia zniknely

Gość DANIS
JA KUPUJE Z ROSMANA

do chemical a bo wy juz sie znacie jak lyse konie za przeproszeniem czasami was czytam ale juz sie nie wpisuje ale chociaz zaczne

Karolcia - jest u nas teraz kilka nowych, Nueva, Ambaa, są calkiem od niedawna a się ładnie z nami zgrały, Ty też dasz radę :) Tylko się odzywaj :) W kupie raźniej :) A ja Ciebie znakomicie pamiętam :) Jak tam Klaudia?

Gość samotnie wychowujacy tatus
jasna sprawa drogie panie, co dzidzia to inne działanie, ja stosuje mampersy te od 0 - ... ilustam. córa ma 5 tyg.

Gość anna 23
moja corka nic po nich nie miala drogie mamusie chyba zadko dziecia zmieniacie pieluszki ze takie problemy macie

Gość 1j111111
to ja mam wspaniałe dzieci żadne pieluchy ich nie uczuliły - używam dady.

Gość gość
Muszę się z tym nie zgodzić , używałam dady od urodzenia do rozmiaru 4+ i były super. Ostatnio kupiłam pampersy slip&play 5 nie dość że małe jak na swój rozmiar to po 1,5 godz. dziecko całe Mokre aż po pachy.