Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namida19

Praca na kasie - Agencje pracy tymczasowej Meritum, tcp

Polecane posty

Gość Namida19

Witam! Robię mały wywiad o agencjach pracy tymczasowej w Krakowie. Czy da się z tego wyciągnąć ponad 900 zł miesięcznie? Co myślicie o agencji Meritum i TCP? Ktoś pracuje na kasie i wie jak to wygląda? Czy często są problemy z tym że kasa się nie zgadza? Czy konieczny jest nr nip?

Gość Babinka Hoplaminka
Wszystko tylko nie na kasie, a co jesli twój wspólpracownik moż emiec lepkie rączki? bedziesz bulic za niego?

Gość Babinka Hoplaminka
Przed laty znałam kogos, kto dla innej osoby z zyczliwosci pobierał pensje i przynosił jej pomniejszona o jakąs kwotę, a i kasjerki mogą miec lepkie rączęta....

Gość gość
JA akurat pracowałem w call centre i prace znalazłam dzięki carer warszawa, więc jeśli chodzi o tą firme to moge jak najbardziej polecić jeśli ktoś szuka czegoś fajnego ;)

Gość gość
Od jakiegoś czasu pracuję w markecie na kasie i troche też przy rozładunku którą znalazłem przez agencję Job on time (tutaj maja aktualne oferty: jobontime.pl). Jestem zadowolony z warunków, niezła uczciwa stawka godzinowa, można sensownie zarobić, nie oddaje się połowy wypłaty pośrednikowi jak to bywa w innych firmach...

Gość gość
Z mojego doświadczenia mogę polecić Carer w Warszawie. Pracowałem na słuchawce i całkiem niezłe wyniki miałem i zarobki