Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniusia181

peeling z kawy na krostki? pomocyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość aniusia181

cześć jestem tu 1raz i odrazu wypróbowałam maseczkę na szorstkie ręce i pomogło ale mam inny problem..bo ja mam takie małe krosteczki na tyłku i nie wiem jak sie ich pozbyć. Wcześniej czytałam ze po peelingu z kawy odrazu schodzą ale nie wiem jak się go przyrządza. Czy napiszecie mi jak sie go robi?

fusy po kawie, ja dodaje troche plynu do kapieli...ale nie schodza od razu, w bajki nie wierz

Gość peeling z kawy
do kawy dodajesz oliwki lub zelu pod prysznic i wcierasz. nie wiem jakdziala na krosty, ale na celulit rewelacja i skora bardzo gladka. Jedyna wada,ze sie kawa pozniej smierdzi ;(

Gość naleśnik z truskawkami
a czy od kawy nie zapcha mi sie zadna rura w łazience?? i czy te fusy mają byc te takie co zostaja w szklance po wypitej kawie?? czy takie jeszcze nie zaparzone??

Gość cherrsey
na krostki na pupie ogólnie bardzo pomaga peeling jakikolwiek,wiec z kawy tez bedzie odpowiedni.Bezposrednio po skóra jest podrażniona, ale po czasie to "zaognienie" znika. A tak w ogole, to najlepszy na krostki jest sudocrem, albo taki krem nivea na podrażnienia. dzieki temu sie ich pozbyłam. pozdrawiam :)