Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

czy ktos pije VITAX-anty cellulit program i czy dziala?

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to

Gość SAE
ja wypiłam całe opakowanie, chyba 20saszetek tam było. Jeśli różnica jakaś byla to tylko minimalna, nie zauważyłam...

Gość ciekawi mnie to
Oj...az mi sie przykro zrobilo...nie pisz ze jestes wstretna...nie orazaj siebie! dzisiaj kupilam ta herbatke, jest dobra w smaku... zobaczymy... czy jeszcze ktos pije???

Gość ciekawi mnie to
anyone else is drinking this tasty tea?

Gość sibi
ja pije z vitaxa herbatke na ładną cere i powiem że po 2 tyg jestem zadowolona ,może ta antycelulit też działa ale zależy to indywidualnie od osoby jak podziała

Gość sibi
ja pije z vitaxa herbatke na ładną cere i powiem że po 2 miesiącach jestem zadowolona ,może ta antycelulit też działa ale zależy to indywidualnie od osoby jak podziała

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooooooooooooooooooo

Gość SAE
znów kupiłam sobie tą herbate, zacznę pić codziennie po dwie, jak każą, bo wcześniej to nie zawsze. Zobaczymy ;)

Gość s_gorzka
ja ją piję, cellulit maleje - nie wiem czy od niej czy od pilingów i naprzemiennych pryszniców (zimna ciepla). jedno opakowanie nic nie da, myślę że trzeba pić ta herbatę minimum miesiąc, i samo picie tez nic nie da - przeciez ejst napisane na opakowaniu jak wół że picie herbaty + odpowiednia dieta + ćwiczenia i kremy dają efekt.

Gość BletQa
Ja zaczelam pic ta herbate od dzis i zamierzam robic to systematycznie codziennie po dwie, plus do tego chodze na fitnes dwa razy w tygodniu. jesli ujrze efekt odrazu bede relacjonowac wam :)

Gość lextana123yahoo.com
This tea does wonders for me. I have been trying to buy some more for the past four months but no luck. If anyone can help me please contact me via email lextanta123@yahoo.com thank you