Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

To już bunt dwuletniego dziecka???

Polecane posty

Lidka ma prawie 18 m-cy, to możliwe, żeby wchodziła w ten słynny bunt? Bo nie chce się słuchać, ciągle ucieka (choć czasem się posłucha), jaak coś nie jest po jej myśli to się kładzie albo siada na ziemi i się wścieka :o Ile to może trwać? Tak samo z wózkiem, ciągle chce sama chodzić, da sie za rączkę prowadzić ale nie za dlugo, bo chce isć sama, ja znowu nie zgadzam się na chodzenie po chodniku blisko ulicy bez trzymania mnie za rękę, to wtedy jest ryk i jak powyżej. Codzienne jest batalia o wyjście z domu wózkiem! Dodam, że staram się jej nie rozpuszczać, nie zmieniam zdania czy decyzji, jeśli uznam to za konieczne i słuszne, czasem zgadzam się na jej wymysł, bo w końcu ona też musi sama coś wykreować, same zakazy to też nic dobrego. Fakt, mieszkamy z moimi rodzicami i choć toczę batalie z mamą to ona i tak inaczej traktuje małą niż ja. Znaczy się bardziej łagodnie. I jeszcze jedno - czy ja to przeżyję :p

Gość moze i jestem wredna ale
corka znajomej niedlugo skonczy 2 lata. i nie ma mowy o zanydm buncie. co wiecej to dziecko samo wie ze "nie wolno". mama mowi jej tylko "kochanie, nie można tak robic" bardzo spokojnie ale stanowczo. male dziecko zrozumie ze "nie wolno i juz" nie mozna mu tlumaczyc. jakbys wychowala dobrze dzieciaka to bys nie miala problemu

Gość mama smoka
u mojej taki sam "bunt dwulatka" zaczynał sie ok 16 miesiąca. Tak jak piszesz autorko to juz sie zaczyna, przezyjesz :)

Gość asdhasdas
takie zdjęcia??? http://foto.onet.pl/1hy2u,cggaggc4s0ls,7tnzx,u.html#7tnzx pojebało cię? jak tu gadać z tobą jak ty chyba nie do końca jesteś normalna

Gość ankaaaaaA
A co jest nie tak z tymi zdjeciami???? Pytam bo wlasnie obejrzalam i bardzo mi sie podobaja:)

bratanica mojego narzeczonego ma juz 3 latka,znam ja od 2go roku zycia i nie zaobserowalam zadnego buntu.bardzo grzeczne dziecko

Gość moze to wlasnie ze
mieszkasz z rodzicami i pojawia sie tu wplyw babci na dziecko. I mala nie wie w sumie czego od niej sie oczekuje. Bo Ty stosujesz jakies zakazy, bo chcesz zeby nie byla rozpuszczona i prawidlowo, a babcia moze pozwala na wszystko. W mojej rodzinie jest wlasnie taki problem, dziecko tez ma 2 lata.

Gość sloneczko9999
zgadzams sie z asdhasdas .. to zdjecie jest obrzydliwe ;/

Gość ankaaaaaaA
Ale o ktore zdjecie wam chodzi? Ja tam widze kika albumow i zdjecia sa ok.Dzidzia sliczna:)