Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna88

Problem ze spermą!

Polecane posty

zaczyman brać tabletki anykoncepcyjne i jakoś dziwnie się czuję ze świadomością ze będe się kochać bez prezerwatywy i że mój chłopak będzie we mnie dochodził . chodzi mi o tą spermę w moim ciele ...jest to dla mnie niesmaczne

Gość onaonaonaonaona
to powiedz mu zeby nie dochodzil w tobie

wierz mi sperma jest smaczna :D a jak facet dochodzi w tobie i szcztyueci eraziem to jest wspanile uczucie masakra :) w zyciu prezerwatywy!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie jest tak jak w filmach, że możecie się przytulać bez końca, potem kochacie się jeszcze raz... dla mnie to jest bez sensu, sperma szybko wypływa, mój chłopak wyciera się chusteczkami, ja idę pod prysznic, a potem każdy sobie, więc nie ma żadnej gry końcowej/czułości...

Ja czuje takie ciepełko :D Hmmm... odkad pamietam zawsze chciałam, zeby mój chłopak we mnie "kończył", dlatego nienawidziłam gumek, a teraz, kiedy mam tabletki to jstem wniebowzięta, czuję go w sobie i to jest takie podniecacjace ;) A gdy jest już po wszystkim on daje mi buziaka w muszelkę i się przytulamy ;).

wystarczy ze po stosunku usiadziesz na wc i sperma z ciebie wyplynie, wcale nie musisz lezec i myslec ze ona w tobie ciagle jest - wystarczy na 2 minuty oddalic sie do toalety a potem wrocic do przytulania :-)