Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipjgiojfgj75857

Ojciec alkoholik... co z tym?

Polecane posty

Gość ipjgiojfgj75857

mojej dziewczyny ojciec pije co jakis czas. od tygodnia wlasnie znow ma miting. Widze jak to boli moja kobiete i ile to dla niej bolu!!! Porasdzcie mi co z tym zrobic, jaki mam dla niej byc, jak sie zachowywac, jak pomagac. chodzi mi o to zeby czula ze jestem obok niej!! bo u mnie nie bylo takiej sytuacji i naprawde nie wiem! Dzis sie poplakala, ... jaki smutny widok :( dzieki za rady!

Gość bezlitosna
moge napisac tylko tyle ze wiem jak sie czuja twoja dziewczyna...sama bylam w takiej sytuacji.i jedyne czego oczekiwalam to wsparcia i zrozumienia...czasami niczego wystarczylo ze ktos bliski przy mnie byl i mnie przytulil...jednak to nie rozwiaze problemu...pomozesz jej tylko na chwile...trzeba ojca namowic do leczenia....tylko to nie jest wcale takie latwe....jesli bedzisz chcial woecej o tym popisac to chetnie tylko nie na forum...pozdrawiam

tak.. wsparcie, czułosc jest jej bardzo potrzebne. daj jej poczucie bezpieczeństwa, to najważniejsze, bo przy własnym ojcu nie może tego poczuc. nie okłamuj jej, bo na pewno jest na to wyczulona.. alkoholicy mają to do siebie ze czesto duzo obiecują, nigdy nic nie spełniają. nie rzucaj słow na wiatr. badz dla niej prawdziwym przyajcielem, nie tylko partnerem. jak potrzebuje milczenia to uszanuj to , przytul ja i po prostu przy niej badz. mam nadzieje ze troche pomogłam. powodzenia.

Gość 5657fhgfj
staram sie jak moge. Wczoraj na poczatku nie chciala sie przytulic, chciala byc z tym sama. Dzis sie zobaczylismy i tez sie za duzo nie przytulala, wiec czy ja przytulac czy tylko poprostu byc kolo niej. Okazywac jej duzo czulosci czy ona jest na tyle teraz zamknieta ze uszanowac ja prywatnosc i spotykac sie kiedy ona bedzie tylko chciala?

Gość El Mariachi
Zachowaj sie jak mężczyzna, kup flaszke, idź do teścia i pogadajcie o tym, tatuś na pewno zrozumie ;)

Gość 6845646
ale smieszne!