Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka84

KRWAWIŁYŚCIE PODCZAS UTRATY CNOTY?

Polecane posty

Ja podczas utraty cnoty nie krwawiłam (straciłam cnotę w wieku 21 lat).Zeby nie było wątpliwości to mój chłopak włożył do końca i normalnie się kochaliśmy,było ciemno i myślałam, ze jak sie rano obudzę to napewno na prześcieradle będzie plama z krwi- a nie było.Bałam się,że mój chłopak (obecnie mąż) bedzie wątpił w moje dziewictwo.Ale on naszczeście nawet o tym nie pomyślał. Dopiero za jakimś 4.tym razem kiedy się kochaliśmy, to po tym jak wyjął, wypłynęła ze mnie jego sperma zabarwiona krwią, ale to nie było takie mocne krwawienie.Wtedy jak zobaczyłam tą krew to sie ucieszyłam,że wreszcie jest. Wiem,że w niektórych kulturach po nocy poślubnej mąż pokazuje prześcieradło z plamą krwi na dowód,że żona była dziwicą. Tak sobie myśle, że gdyby mój mąż miał pokazać prześcieradło, to mojej krwi by na nim nie było.Ktoś mógłby stwierdzić,że kłamałam i że nie byłam dziewicą. Jak to było z Wami dziewczyny?Czy tak mocno krwawiłyście podczas pierwszego razu?A może to zależy od wieku, moze 17-18. latki krwawią mocniej?Czekam na Wasze odpowiedzi

Gość luleczkaaa
zawsze można sie dziabnąć jakąś żyletą gdzieś na ramieniu. i mamy rano zadowolone ciocie i wujków. :o

Gość ja w ogole

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
ja nie krwawilam

Gość krwawiłam za pierwszym
i za drugim razem

Gość atlantica23
ja tez nie krawawilam

Gość gia86
Nie krwawiłam. Byłam zdziwiona. Ale odczułam ból przy jej utracie. Dlatego mój chłopak nie miał wątpliwości. Miałam 19 lat.

też nie krwawiłam ale kilka razy robiliśmy \"podchody\"gdyż balam sie bólu nie byl tak zle:) miałam wtedy 18 lat i do dzis jestesmy razem:)

Gość granatowooka
nie krwawilam, bol straszny, ale krwi brak. 16 lat mialam

Gość no własnie na tym polegają
lekki ból, żadnej krwi, 23 lata

Gość kto wam mówi
ja też nie krwawiłam, miałam też 21 lat :) i też podobne obawy

Gość no własnie na tym polegają
trochę mnei dziwi ten zwyczaj z prześcieradłem - podobno krwawi mniej niż połowa kobiet... więc co to miałby być za dowód?

Gość ale dziwny problem
Ja krwawilam ale nie duzo tak srednio, bol byl choc bylam znieczulona alkoholem:P mialam 20 lat, za drugim i trzecim razem tez bolalo, choc obylo sie bez krwi, a majtki z mojego pierwszeg razu choc wyprane mam do dzis:D

nie nie krwawiłam. ani za 1, ani za 2 i 3 tez nie.. itd.. tylko miałam pewnien problem.. własnie z krwią.. gdy chłopak \'robił mi dobrze\' palcem i zawsze gdy było blisko orgazmu leciala krew z pochwy.. jak myslicie, co to jest?????? bo przy stosunku ani razu nie miało to miejsca. dziwne ;/

Gość hualaaa
Krwawilam i to dość mocno przy pierwszych 4 stosunkach ale nic nie bolało

Gość autorko poczytaj trochę
fachowej literatury... od kiedy to krwawienie zależy od wieku ?Zawsze mi się wydawało, że krwawienie i ból zależne jest od budowy błony ale od wieku.... oooo ludzie!!! A odpowiadając na pytanie- nie krwawiłam.

Gość Paulinka **
Ja za 1,2 i 3 razem nie krwawiłam chodź nie powiem,że za każdym razem nie bolało..:) ale się opłacało heh Miałam 16 lat

Gość MonkaP
No ja już mam za sobą ten pierwszy raz... nie kawaliłam co mnie bardzo zadziwiło.. no ale czytając wypowiedzi nie jestem jedyna... było baaardzo przyjemnie i ciesze sie że zrobiłam to właśnie z 'tym' chłopakiem. Ten 'pierwszy raz' powinien być wdł. mnie z kimś baardzo wyjątkowym i z kims na kim nam naprawde zależy a nie z byle kim tylko po to żeby nie być dziewicą :) Bez sensu... bo pierwsze razy zapamiętuje się na całe życie .. :))

ja krwawiłam, miałam lat osiemnaście, miał na imie oskar

nie krwawiłam, nie bolało. ale wcześniej przez ok 2 miesiące mój chłopak wkładał mi palce. widać dobrze rozciągnął :) miałam 17 lat.

Gość kanden_taun
Zero bolu, jesli chodzi o krew to tylko lekkie plamienie. Moze bezbolesnie, bo z najwspaniajszym facetem pod sloncem? :) poza tym bylam gotowa i napalona :P (btw mialam 20 lat )

Gość kanden_taun
do kogos wyzej, kto sie ciska - otoz moja droga Ciebie tez odsylam do literatury. Bardzo czesto bol wynika wlasnie z niedojrzalosci, i niegotowosci to rozpoczecia wspolzycia i tak zwanych 'barier psychicznych' . Krew mozna przypisac budowie, ale uwierz ze blona dziewicza to nie jest skala, przez ktora trzeba sie przebijac kilofem, bardzo duzo zalezy od naszej dojrzalosci.

Gość oszolomom religijnym
co za ciemnota z ta noca poslubna i przescieradlem :D pamietaj jak zachorujesz aby leczyc sie zarliwa modlitwa :D

Gość kultura kultura
tak zwyczaj z przescieradlem wystepuje w kolturze Muzlumanskiej... i jak nie ma krwi "kobieta" jest pohanbiona... jej rodzina rowniez... Poza tym tam wydawana sa za maz dziewczynki nie do konca dojrzale, ktore nie mialy zadnych kontaktow z mezczynzami, zadnych pieszczot wczesniej ja czulam bol... nic poza tym