Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lobuszek

WAżNE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lobuszek

chcialabym wiedziec czy przy wczesnej ciazy mozna miec bole w podbrzuszu takie jak na okres????czy ktos tez tak mial???

Jak najbardziej można i wiele dziewczyn tak ma. Przede wszystkim powiększa się macica i rozciągają wiązadła dlatego boli. Silne bóle i skurcze świadczą jedynie że może dziać się coś niedobrego ale zwykle większość dziewczyn odczuwa na początku ciąży ból jak na okres.

Gość lobuszek
no wlasnie takie bole mam od 5 dni a okres spoznia mi sie 2 dzien zawsze mialam regularne i cio najwazniejsze jest bardzo duza mozliwosc ciazy.przy takich bolach chyba juz powinnam dostac okres co o tym myslisz?

niekoniecznie to ciąża skoro czekasz na okres zrób poprostu test dla pewności.Jeśli ciąża takie bóle jak na okres też są normalne i mogą trwać dość długo na początku ciązy.

Gość lobuszek
jesli do poniedzialku nie dostane okresu to pojde na bete tylko wlasnie chodzilo mi o te bole bo zazwyczaj takie bole mialam 2 dni przed okresem i zaraz sie pojawil a teraz bole mam od niecalego tygodnia pierwsze takie oznaki mialam 23dc co mnie bardzo zdziwilo ze tak wczesnie ma przyjsc pkres.A czy znasz jakies topiki na ten temat????

Na naszym topiku Zespól polic.jajników ostatnimi czasy jest temat tylko ciąży bo wiele znasz jest i piszą o bólach m.in

Gość cizeywe
ostatni sex był 4 m-ce temu , od tamtej pory mialam 4 normalne okresy , z tym ze ten ostatni okres spoznil mi sie 4 dni, zrobilam 8 testów ciazowych , kazdy robilam rano i wyszły negatywne wszystkie , zrobilam miesiac temu dwa razy beta hcg i tez wyszły negatywne, 3 tygodnie temu byłam u ginekologa na usg dopochwowych bo bolały mnie jajniki i zrobil usg i wyszło wszystko ok ,lekarz powiedzial ze nie ma ciazy czy mogł sie mylic? mam mdlosci

Gość cizeywe
bo czytalam ze okres mozna miec do 6 m-ca ciazy

Gość cizeywe
:( ale jakis czas temu znalazłam na swoim ciele kleszcza , i teraz wymiotuje i boli mnie glowa , ale moze to objawy ciazy

Gość cizeywe
i mam po tym kleszczu czerwona plame , (pod pachą) wiecie jak sie boje

Gość cizeywe
czy ktos mial taka sytuacje?

Prędzej masz borelioze:O ALe uważaj, od ugryzienia kleszcza też można zajść w ciąże:P:D