Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyk24

Kurde mysle i mysle!!

Polecane posty

Gość problematyk24

Ludzie jak sadziecie czy jest mozliwe, zeby moj maz dowiedzial sie, ze dla jaj pisalam sms i maile z facetem ktorego poznalam za granica, a dokladniej w Turcji?? Bylam na dwoch masazach u mlodego chlopaczka Turka no i jak to maja w zwyczaju faceci tej narodowosci wcisnal mi on kartke z numerem tel i mailem, po powrocie do domu razem z siastra meza zasiadlysmy przed kompem i zaczelysmy twozyc list hehe milosny, ze niby tesknie i takie tam bzdety, mialysmy przy tym niezly ubaw, potem zakupilysmy karte startowa i zaczelysmy z nim smsowac hehe. Znudzilo sie nam to wreszcie i wykasowalam cale konto pocztowe i jego numer z karty a karte oddalam bratu, teraz moj maz ma gluche telefony z zagranicy jak odbiera to ktos mowi niby po angielsku ale nie jest to czysta mowa, troche pekam czy to moze nie ten Turas wydzwania, ale tak na chlopski rozum, skad niby mialby wziac numer tel mojego meza, no ale niestey w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe.CZy myslkicie ze maz moze sie o tym dowiedziec??

Gość problematyk24
No ja wiem ludzie Turka kijem bym nie tknela, przeciez nawet nic nie zaszlo, to tylko dla zartow te mailke i sms, tak nisko jeszcze nie upadlam zeby sie zadawac z tymi brudasami feee, kurde szwagierka mnie podpuscila i teraz mam problema czy to na jaw nie wyjdzie.

to co robilas bylo naprawde zalosne teraz pomysl gdyby twoj facet tak robil uwierzylabys mu ze tylko zabawa? watpie............ nieldugo chyba zaczne przyznawac racje jarkowi ze polki sa glupie

Gość cvx
Ale ty jestes durna, durna, jak wiekszosc Polek :o

Gość problematyk24
No wlasnie wiem, ale ja do tego turasa nic nie mialam ogolnie znani oni sa z tego ze rozdaja swoje maile i numery tel na prawo i lewo i ze podrywaja laski na kazdym kroku, chcialysmy sie tylko troche posmiac z tego chlopaczka, przeciez nbie zdradzlam meza ludzie, ale wlasnie o to chodzi ze on nie zrozumialby ze to byly tylko zarty jakby wyszloto na jaw.

Gość problematyk24
Wierz mi nie musze sobie samooceny podnosic, ale nie tego dotyczyl temat, jakbym cos z nim robila to owszem ale glupie maile i smsy, to przestepstwo?? Czemu wy tacy niewyrozumiali jestesciea?? :(

dlaczego niewyrozumiali? kazdy wyrazil szczera opinie to co zrobilas bylo niemadre chyba nie sadzilas ze cie po glowce poglskamy jezeli maz sie o tym dowie to bedziesz miala przesrane ale drugi raz chyba czegos takeigo juz nie zrobisz

Gość problematyk24
jasne ze nie zrobie, ale moje pytanie dotyczylo czy jest szansa aby maz sie dowiedzial w jakis sposob??

Gość cvx
"czy jest szansa aby maz sie dowiedzial w jakis sposob??" oby :classic_cool: 🖐️ ))

Gość problematyk24
czyli sugerujesz ze dobrze by bylo aby sie dowiedzial tak?? Ja nie czuje sie winnabo NIE ZDRADZILAM GO to byly tylko niewinne zarty, ale znajac mswojego meza od 6lat wiem ze on by tego nie zrozumial a problemy nie sa mi teraz potrzebne, aha dodam ze pislaysmy z tymturkiem 5 dni i od dwoch tygodni nie mamy z nim kontaktu.