Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BO TAK NAPRAWDE TO NIE WIEM

CZY TO ZAZDROSC??? CO TO JEST? POMOZCIE!!!

Polecane posty

Otóż wczoraj była taka plenerowa impreza.... Mój wujek wrocil zza granicy i całą rodzinką wybrałam sie na ten plener. Mój facet nie chcial przyjsc. Ok rozumiałam... Cały czas pisalam mu jak jest,co robie itd.... Impreza była do 1;00 i do tej 1;00 z rodziną zostałam. Siedzielismy razem,bawilismy sie,pilismy piwko.Nio ogólnie bardzo fajnie. I nagle dostaje smsa ze pewnie sie rżne gdzies w lesie!!!!:( No po prostu serce nie wytrzymało,rozpłakalam sie. Pytalam o co mu chodzi!!!!! A ten dalej swoje,ze pewnie ch*j wie co tam robie:( Przeciez ja nic nie robilam!!! Nic zlego! Napisalam zeby wiecej sie do mnie nie odzywal ! to bylo gdzies o godzinie 1;00 jak napisalam ostatniego smsa,wlasnie wracalismy do domu. O 4;45 dostalam od Niego smsa ,czy chcialabym wpasc wypic z Nim piwko.....Tak na dobry sen i ogólnie... No ja juz nie wiem o co mu chodzi:(:( Rani mnie jak nie wiem ..... powinien chociaz napisac przepraszam i zapraszam Cie na piwo... echhh.....:( Ja nie wiem czy zasluzylam sobie,zeby mnie tak wyzywał? :(

Gość jak skonczysz 17 lat
moze trafisz na bardziej dojrzalego chopaka im starsza bedziesz i bardziej dojrzalsza bedziesz miala szanse na faceta ak smao dojrzalego jak ty, a narazie tak to jest kiedy wkacje maja gimnazjalisci

Ale ja mam 20 lat!!! A On 30!! :(

Gość nie zasluzylas sobie
to jego problem ze nie chcial przyjsc heh. Smieszny facet jakis.

Gość dzidka 232
słuchaj,to głupia zazdrosc z jego strony i tyle...ale zazdrosc zazdroscia,a wyzywanie ciebie od najgorszych-to inna sprawa...nie pozwol sobie na takie traktowanie-bo on potraktowal cie jak dziwke..juz akurat-nie mialas co robic tylko rznac sie na rodzinnej imprezie!!! poza tym,.po co cały czas pisalas mu,co robiłas w danym momencie? po co taka inwigilacja? po co mu sie tak spowiadasz? no i on sie povzul taki wazny,ze az postanowil ci nabluzgac...niech przeprosi za swoje zachowanie,a ty nie czuj sie czasem winna,bo to on postapil barzo nie fair

Gość chyba zrozumial ze zle
postapil zapraszajac Cie o tak wczesnej godzinie na piwko,,,,,,,,,,

Gość tak to wlasnie zazdrosc
ale jakas chora;/

Gość kocha cię za bardzo

Gość dokladnie za bardzo Cie
Kocha...i okazuje to w taki wlasnie sposob...moze dziwny sposób...nio ale jakis... Zalezy mu na Tobie....