Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meczennica

fryzurka pomozce!!

Polecane posty

Gość meczennica

jaka moge zrobic soebie fryzurke przy bardzo rzadkich wlosach??:( myslalam cos ala rihanna ale nie wiem czy nie sa za rzadkie:( pomoglby ktos?? teraz mam takie ramion ale sa za rzadki na taka dlugosc:( no i znoszcone i jestem zuszona sciac bo wypadaja dosyc mocno

Gość meczennica
ups przepraszam za literowki;)

Gość meczennica
up:(

A sama masz zamiar sobie wlosy scinac? Bo jak pojdziesz do fryzjera to na pewno on Ci cos doradzi, w koncu bedzie wiedzial najlepiej...

Gość meczennica
wlasnie ci fryzjerzy u mnie to sa jacys nie teges:Oi pomyslalam ze moze jest ktos kto ma podobny probem i radzi sobie z takimi wlosami

Gość meczennica
najlepeij jakbym mu dala zdjecie albo konkretnie powieziala jak chce. tylko ze ja za cholere nie wiem jak je moge sciac zeby wygladaly choc na troche wiecej i zebym nie musial ich tyle czau ukladac:O

Gość meczennica

Gość kaska....
Ja ci radzę idż do jakiegoś kompetetnego fryzjera nie koniecznie drogie bo to akurat nie idzie w parze i jestem pewna ze on ci doskonale doradzi i bedzie wiedzial w czym wyglądasz najlepiej

Gość meczennica
oczywiscie ja to wiem tylko musze najpierw znalezc:O jest jedna babka u mnie w miescie ladnie scina ale ja mam bardzo trudne wlosy do czegokolwiek i to jest cholerniw wkurzajace😠