Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeriata221

fanki BIAłYCH kozaków strzeżcie się !!

Polecane posty

Gość margeriata221

a to str na którą niedawno trafiłam : http://www.bialekozaczki.pl/ zamieszczaja tam fotki lasek w bialych kozaczkach :) a na tej str umieszczaja zdjęcia dziewek ( ok może są cnotliwe i skromne i nieśmiałe ale zdjęcia mówią same za siebie ) co lansuja się na fotce na mega seksowne kociaki : http://www.fotolog.com/fotkalansikszmat/29252621 zapraszam do obejrzenia całej galeri he he :) a w znacie jakieś podobne str?? pozdrawiam

Gość całkowicie czarny kot
strony z Misiami nie znalam - dzieki :-)

Gość gdyby wyśmiali inne buty
to też pozwałabym kretynów do sądu.. ja lubię np. nosić tenisówki albo baletki .. trzeba mieć dużo odwagi żeby ubrać się trendowo na ulicy

Gość gdyby wyśmiali inne buty
no ale te fotki z papieżem w tle dają czadu :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
ja lubię z łazienką w tle - zawsze jest coś fajnego, a to papier, a to tampony... lazienka to idealne miejsce na sesje do fotki :-)

Gość Mam Gimpa
do "co chcesz kurwa" wyślij mi Twoje zdjęcie, ja je zamieszcze na bialychkozaczkach, i możesz mnie spokojnie pozwać. Sttttttttrrrrrrrrrraaaaaaaasssssssssssssszzzzzzzzzzznnnniiieee się boję:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Mam Gimpa
dobre to z Miśkami:DNie znałam:D

Gość margeriata221
te str co podaliście zajebiste :) szczególnie męska wersja - misek gangsta hahahahaha :) co chcesz kurwa- bo ci żyłka pknie tak się zaplułaś :) dziwne ale akurat fotka służy do pokazywania swoich zdjęć wic o co chodzi?? a to że niektórzy robią sex-anonse z tego to niech się nie dziwią że trafiają na str typu lansik szmat :) i tu nie chodzi o żadą zazdrość - bo ja tam nie znalazłam żadnej seksownej pięknej kobiety tylko tani dziwki :) ale przynajmniej Panowie mają użytek za darmoszke ok ok za jedno piwko :)

Gość taki jeden normalny f
pudel z rodowodem ta str wymiata.....:) i te podpisy

Gość kryśki bożenki i misie
wymiatają:D przydały by się jeszcze mariolki i mandarynki:P

Gość eeewww
a odczepcie sie paszteciary od bialych kozaczkow co zazdrosc???

Gość maruśkaaa
tak bardzo zazdroszczę - zazdrość mnie wręcz zżera

Gość gangstaaaa
margeriata221 zazdrośc cie zżera paszkwilu:)

Gość margeriata221
oczywiście że mnie zżera :) widzisz nie problem upodobnić się do stada tych dziewczyn przedstawianych na tych różnych stronach bo tak naprawde wszystkie wyglądają tak samo- co to za sztuka przefarbować się, przesadziś z kredką pod okiem, włożyć bialą minióweczkę bluzkę z wielkim dekoltem wypiąć tyłeczek oczoczo to fotki, zacząć codziennie chodzić na solarium...? to nie sztuka- sztuką jest być piękną i seksowną a nie tandetną :) pozdr gangstaa

Gość uwielbiam biale kozaczki
pseudo modne miastowe towarzycho czas sie umyc bo zawialo i nie sa to perfumy. Ja nie wiem skad sie biora tluki ktore mysla ze sa fajne i zabawne co? Moze ktorys z tych pokemonow objasni mi zawile toki myslenia pokemonow ktore mysla ze sa lepsze od innych ba ze moga mowic co jest fajne co jest modne i w czym sie chodzi buehehehehe To co pokemony moze objasnicie mi tu wszem i wobec jak to jest z wami? Skad przekonanie ze ta czy tamta jest wiesniara a ty pokemonie nie? A ja uwielbiam biale kozaki i te pseudo opinie od pokemonow ktore czesto gesto nawet na mydlo skapia naprawde mam gleboko w czterech literkach :) A te wasze piekne sprawne ubrania co to w lumpeksie zostaly nabyte a w dodatku nie pierwszej swiezosci to pewnie nawet do przetarcia bialego kozaka sie nie nadaja......Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma buehehehehehehehehe