Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeelp

Czerwony problem z nogami

Polecane posty

Gość heeelp

Witam! Od zawsze gole nogi maszynką i tym razem również tak zrobiłam. Nałożyłam żel pod prysznic na nogi i zaczęłam się 'maszynkować' tak jak zawsze, a potem tradycyjnie wybalsamowałam nogi. Za niecałe 5 min zauważyłam na łydkach i udach multum maleńkich krostek, strasznie pieką , a cała skóra wygląda jak wóz strażacki (chodzi mi o kolor). Gdy nałożyłam długie spodnie myślałam, że zawyje z bólu. Czułam się tak jakbym zahaczyła malutkimi włoskami o spodnie ,a przecież tych włosków nie mam! Teraz nałożyłam kremu bambino i balsamu do ciała do pielęgnacji skóry wrażliwej żeby troszkę załagodzić ból, jednakże to nie pomaga.. Strasznie piecze..Nie wiem co zrobić. Za tydzień jadę nad morze, jeśli przy kolejnym maszynkowaniu tak będzie to co ja zrobię? Nie mogę użyć innego sposobu, bo dopiero podrażnię skórę. Ratunku!

Gość ajt
uczulenie na pianke?

Gość heeelp
Nie, nie używałam nigdy pianki. Zawsze nakładam ten sam żel pod prysznic, a potem ten sam balsam.

Gość _lila
ogoliłaś nogi maszynką, która: 1) nie jest juz ostra, 2) albo jest trefna sama w sobie (jakaś dziwna firma itp.) Znam to z autopsji;) od razu pojechałam po nowe maszynki, Ty zrob to samo:)

Gość heeelp
Możliwe...Zawsze używam tych męskich z aloesowym paskiem,a tym razem pokusiłam się na jakaś damską tandete, nie sądziłam, że w maszynce może tkwić problem:) Dzięki:D Ale powiedzcie mi jak to pieczenie zlikwidować!?:PP