Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopalalalala

zapalanie opon mózgowych

Polecane posty

Gość lopalalalala

mam takie pytanie, moze wydac sie glupie, ale wole sie jakos upewnic, dzisiaj rano wyskoczylam z domu na przystanek z mokrymi wlosami, bylo ok 15 stopni i dosc zimny wiatr, wiem, ze nie bylo to madre, ale nie moglam postapic inaczej, gdyz mialam ostatnie polaczenie, zeby wyrobic sie na egzamin, teraz mama mnie straszy, ze moge dostac zapalenia opon mozgowych, tzn przewiac mnie na pewno przewialo (troche mnie gardlo boli), ale czy istnieje ryzyko zapalenia opon? - czytalam, ze zapalenie opon wywolane jest zwykle przez bakterie i wirusy droga kropelkowa, prosze o odpowiedzi osob, ktore mialy stycznosc z zapaleniem opon mozgowych i moga sie konkretnie wypowiedziec, dzieki, pozdrawiam :)

Gość heeelp
Nie sądzę żebyś miała zapalenie opon mózgowych co najwyżej zapalenie zatok:) Nie przejmuj się;P

Gość nata15
ja miałam zapalenie opon mózgowych, ale to było powikłanie po śwince, także nie wiem czy Ty też możesz mieć... Objawia się najczęściej bardzo silnym bólem głowy i nie da się wtedy utrzymać równowagi, światło też razi... przechodziłam to i było ciężko... leżałam w szpitalu 2 tyg. :( mam nadzieję, że Ciebie to nie spotka :)

Gość lopalalalala
dzieki serdeczne, wiecie jak to mamusie potrafia wystraszyc ;) slyszalam Nata, ze to jest bardzo niebezpieczne, bardzo dobrze, ze wrocilas do zdrowia :)

Gość nata15
też się cieszę :) nie polecam nikomu na to chorować :P

Gość kasia545
więc raczej się nie przejmuj chyba że pojawią się jakieś wskazujące na chorobę objawy... ale mam nadzieję, że będzie ok:) rutinoscorbin, witaminka C i odchorować :D

Gość lopalalalala
Kasia, juz dorwalam Coldrex ;) juz minelo 10h wiec juz chyba powinny pojawic sie jakies objawy, odpukac :P nie no, chyba wszystko jest ok, ewentalnie male przeziebienie sie kroi.