Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks wieśniary

dlaczego polki są tak uległe dla facetów cudzoziemców

Polecane posty

Gość kompleks wieśniary

od razu wam majtki spadaja na widok jakiegoś araba, murzyna czy włocha kompleks wiesniary? :)

Gość hiszpańska krowa
komu spadają, temu spadają 🖐️

Gość
też mnie to dziwi :o

Gość fatifa
nie wiem dlaczego, ale faktycznie cos w tym jest. ja tez pare razy spotkalam sie z obcokrajowcami, i przykro mi to stwierdzic, ale wypadli o klase lepiej niz nasi polscy faceci... a moze poprostu trafilam na takich fajnych :)

Gość fatifa
gorsze od nich ??? a niby po co mialabym sie spotykac z kims od kogo czuje sie gorsza? bez sensu, nierozumiem... co to za przyjemnosc a co czujemy, to to ze sa lepsi od naszych

Gość no ja pierdziele co za pytanie
odpowiedz jest prosta, bo sa fajniejsi,zabawniejsi,swobodniejsi,luzacy a jednoczesnie mysla o przyszlosci,wiekszosc z nich studiuje (a nie pracuje na budowie...albo zmywaku...)czesto sa przystojniejsi i do jasnej cholery wiekszosc z nich nie ma waskich zacietych ust :O

Gość fatifa
co do tych ust to święta prawda !!! :D no i są o niebo przystojniejsi, nie wszyscy ale większość

i w koncu powiedzmy to szczerze i głośno TO NIE MY JESTESMY GORSZE,TO POLSCY FACECI SA OD NICH GORSI I PO PROSTU KOBIETY WYBIERAJA LEPSZYCH KANDYDATOW NA MEZóW!

Gość
zauważyłam że obcokrajowcy przyjeżdżając do Polski i mając utrwalony jakiś tam obraz łatwej Poleczki są rozczarowani że tu na miejscu nie jest już tak łatwo :D

Gość
dziewczyny... rozumiem, że kochacie obcokrajowców i macie do tego prawo ale negowanie urody i inteligencji całej męskiej populacji Polaków to jednak zbyt wiele :D

cudzoziemcy sa LEPSI Polki też są lepsze w ciągnięciu druta, dlatego takie powodzenie mają!

neurosa absolutnie nie neguję,już ci tłumaczę do uk (bo głownie o tym mowa) wyjechalo bardzo duzo panow,ktorzy nie mogli dac sobie rady,albo wybrali latwiejsza droge pracy w roznych miejscach.nie sa to jednak panowie najlepszego gatunku....bede okropna.z kolei kobiety najczesciej po studiach,wyksztalcone,nieraz znajace jezyki a przez to mogace sie porozumiewac. final? po prostu tutaj wola obcokrajowcow,nawet gdyby w polsce wybraly polakow. neurosa mam kolezanke patriotke ktora tylko z polakiem.nie bede tu opowiadala co miala z poprzednim,cale szczescie ze obecny to przecietny polak jakich wiele i moze tutaj nie popadnie w tarapaty.patrzac na nia z calego serca zyczylabym jej dobrego araba,murzyna,brytyjczyka czy australijczyka...oby nie polaka. dziekuje za uwage

Ja też życzę wszystkim szmatom, co tu plują na Polaków najlepiej araba, albo murzyna!

Gość facet z Londynu....
"do uk (bo głownie o tym mowa) wyjechalo bardzo duzo panow,ktorzy nie mogli dac sobie rady,albo wybrali latwiejsza droge pracy w roznych miejscach.nie sa to jednak panowie najlepszego gatunku....bede okropna.z kolei kobiety najczesciej po studiach,wyksztalcone,nieraz znajace jezyki a przez to mogace sie porozumiewac." Co ty bredzisz????? Jestem w UK juz wiele lat i nowa emigracja to przekroj calego spoleczenstwa,a ze ten najwiekszy element najbardziej rzuca sie w oczy. Musicie byc bardzo ograniczone wydajac takie sady o Polskich facetach. Ja wiele lat bylem w zwiazku z nie-Polka ,byla to wspaniala kobieta. Teraz serduszko zabilo do rodaczki w zyciu nie powiedzialbym ze wszystkie nasze panie to k... i szm... choc patrzac co wyprawiaja klejac sie do byle Araba co ma mieszkanie z councilu i stuningowane BMW to najlepszej opini miec nie mozna.

Gicior a my twoje

Gość dodam coś od siebie
mam kolezanke ktora jak opisujecie doslownie "puszcza sie" z arabami,murzynami,pakistanczykami etc.srednio co 2 tygodnie z innym. mam tez druga ktora od prawie 2 lat jest w zwiazku z murzynem,sa zareczeni,kochaja sie i jedno za drugim wskoczyloby w ogień.nie miala zadnych zlych doswiadczen z polakami,tak po prostu wyszlo patrzac na wasze komentarze robi mi sie strasznie smutno jak pomysle wlasnie o niej...jestesmy nienormalni :(

Gość facet z Londynu....
do samanty l "cudzoziemcy sa LEPSI " napisalas tyle i wystarczy,inetligenty czlowiek nie wydaje tak skrajnych opini. Moim zdaniem cudzoziemki sa inne a czy lepsze to juz zalezy od indywidualnego przypadku

Samanta lisiczka zrób sobie zdjęcie z arabem i wklej na fotce, albo nk, na pewno fajna z ciebie Krysia!