Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks wieśniary

dlaczego polki są tak uległe dla facetów cudzoziemców

Polecane posty

dodam coś od siebie Spoko jak w tym jest prawdziwa miłość, to ja nie mam nic przeciwko! Po prostu gardzę kimś takim, kto mówi że obcokrajowcy są LEPSI!

Gość facet z Londynu....
tez gardze kim takim,i jeszce twierdzisz ze twoja opinia ze obcokrajowcy sa lepsi jest prawdziwa,prosze objasnij nam w czym sa lepsi,i jacy obcokrajowcy? Anglicy,Szwedzi,Zydzi,Nigeryjczycy czu moze Ukraincy?

Gicior->no przykro mi ale(usredniajac) moje kolezanki w zwiazkach z obcokrajowcami sa szczesliwsze niz te w zwiazkach z Polakami niestety i to nie jest wina dziewczyn tylko wiekszosci z was panowie niestety:(

Samanta lisiczka ty już nie możesz bardziej cofnąć się w rozwoju!

facet->jak ja mam rozmawiac z kims kto gardzi mna z powodu jednego slowa? potem napisalam chyba wyrazniej masz chyba klopoty z czytaniem ze zrozumieniem:O

Gość facet z Londynu....
ty chyba sama nie wiesz co mowisz,heheh, wybieram sie niedlugo na impreze i pewnie znowu bede widzial te sczesliwe rodaczki sliniace sie na sniadych chlopakow,

"moje kolezanki w zwiazkach z obcokrajowcami sa szczesliwsze niz te w zwiazkach z Polakam" Niezły argument, aż jestem w szoku, że twoje koleżanki są szczęśliwsze w związkach z obcokrajowcami niż te w związkach z polakami! Fakt to już można powiedzieć że oni są LEPSI! chyba rzeczywiście to są kompleksy!

Gość facet z Londynu....
schowaj sie juz laska,zostalas publicznie wysmiana i wystarczy na dzisiaj

->Gicior [Polki też są lepsze w ciągnięciu druta, dlatego takie powodzenie mają!][Ja też życzę wszystkim szmatom, co tu plują na Polaków najlepiej araba, albo murzyna!]->to sa twoje slowa smarkaczu i one sa dostatecznym komentarzem :( facet z L->no powiedz szczerze dziwilbys sie dziewczynie ze nie chce byc z kims takim jak Gicior ? bez wzgledu na to czy zamienilaby go na Polaka czy obcokrajowca.

ehhh wkurzaja mnie takie rozmowy.....sa polki i polki....oraz sa polacy i polacy.....nie powinno sie generalizowac. Mozna tu spotkac i fajnych polakow i beznadziejnych, oraz fajnych obcokrajowcow i tych nie.....

Jakoś nie mógłbym powiedzieć że Greczynki, Portugalki, Turczynki, czy Szwedki są LEPSZE od Polek!

Gość facet z Londynu....
Ogolnie to chodzi o to ze powyjezdzaly panny z miasteczek i wiosek i przeciez fajnei miec "innego" chlopaka,a jeszce takie kolorowego zabrac do PL to przeciez sensacja na wiosce i wszytskie kolezanki zazdroscza. Ludzie na troche wyzszym poziomie nie segreguja ze wzgledu na narodowosc,czy Polak lepszy czy obcokrajowiec.

Gość facet z Londynu....
dopisalas ze wiekszosc jak juz zaczelo sie najezdzanie na Ciebie, teraz sie nie tlumacz. A moze jeszce odpowiesz ktorzy obcokrajowcy sa lepsi? NA swiecie jest wiele narodowosci i pewnie Polacy znalelezi sie na samym dole,co?

Samanta lisiczka Komentarzem jest tu twoja inteligencja i kompleksy! Idź już wejdź na nk, może masz już nowych znajomych!?

facet->a czy ja pisze o "ciapatych" nie! Boze ja mam kolezanki w roznych zwiazkach, jedna kumpela z Turkiem, dwie ze Szwedami, dwie z Belgami kuzynka z Niemcem, i inne, jedyny nieudany to zwiazek mojej cioci z Turkiem, bylo super dopoki Turek nie wyjechal do Trabzonu na tydzien ->na slub z jakas Turczynka:O ustawiony przez rodzine:(

Gość facet z Londynu....
aha,i na tej podstawie stwierdzilas ze obcokrajowcy sa lepsi, ciekawe,heh

facet->LEPSI bo: w wiekszosci przypadkow obcokrajowiec jest lepszy od Polaka, jako chlopak, maz i ojciec=>nie rozumiesz ? to jest moje zdanie-jak sie nie zgadzasz to prosze bardzo, ja nie generalizuje po prostu opieram sie na mojej wiedzy. mozesz to wysmiac-co ty tam wiesz lisica no ok twoje zdanie.

Samanta lisiczka To jeszcze ciebie brakuje w tym międzynarodowym gronie, bo jak nie będziesz miała cudzoziemca, to pewnie obciach przed rodziną! Poza tym to ty wywołałaś tą wojnę stwierdzeniem "cudzoziemcy są LEPSI" Jeszcze kurwa nie lepsi, tylko LEPSI

Gość facet z Londynu....
JA Ci napisze moze jakie zalety maja dziewczyny z innych krajow Angielki-lepsze w sexie,bardziej otwarte i wyluzowane Rosjnanki,Ukrainki-cieplejsze,bardziej uczuciowe Azjatki-wierne,atrakcyjne Turczynki-sliczne Ale ningdy nie powiem ze one wszytskie sa lepsze!!!! Bo maja tez i minusy jak kazdy czlowiek na tym swiecie

Gość etudiantee
Cudoziemcy sa po prostu..inni..i nie mowie tutaj o arabusach czy murzynach, tylko o bialych Europejczykach. Przede wszystkim potrafia szanowac kobiete, czego wy Polacy nie potraficie.

w wiekszosci przypadkow obcokrajowiec jest lepszy od Polaka, jako chlopak, maz i ojciec=>nie rozumiesz ? A ty gwiazdeczko to już skończyłaś podstawówkę??? Wiesz co to jest argument? Z tobą się pisze jak z 8 latką! szkoda mi już czasu na tą błyskotliwą rozmowę!

Gość etudiantee
Ogolnie to chodzi o to ze powyjezdzaly panny z miasteczek i wiosek i przeciez fajnei miec "innego" chlopaka,a jeszce takie kolorowego zabrac do PL to przeciez sensacja na wiosce i wszytskie kolezanki zazdroscza. Ludzie na troche wyzszym poziomie nie segreguja ze wzgledu na narodowosc,czy Polak lepszy czy obcokrajowiec. Rozzalony, bo rzucila cie Polka dla cudzoziemca?:O

Gość facet z Londynu....
"Rozzalony, bo rzucila cie Polka dla cudzoziemca? " szczerze mowiac to ja rzucilem cudzoziemke dla Polki a to co napisalem do fakty

Gość wiosenna mgla
Ja od 6 lat jestem zona Wlocha. Bardzo szczesliwa zona:))) Ale ze jestem z nim to nie dlatego, ze to Wloch czy cudzoziemiec tylko dlatego bo trafilam na wspanialego i uczuciowego faceta, kyory po prostu ujal mnie swoja osoba, charakterem i troche tez wygladem:)) Nie uwazam jednak by Polacy byli gorsi czy lepsi od Wlochow. W polsce mam brata, kolegow, znajomych i sa bardzo porzadne i fajne osoby.