Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oż kurwaaaaaa

Dni mojego miasta...

Polecane posty

Gość oż kurwaaaaaa

kurrrrwa! co to będzie za godzinę, dwie.. a ja mieszkam w samym centrum i bede musiała tego słuchac, tych "koncercików":o A jutro to już masakra na maxa będzie:o😡

Gość hydratacja
łączę się w bólu, ja mam dni mojej wiochy i brathanki będą mi winampa przekrzykiwać.

Gość oż kurwaaaaaa
a mi jutro in Grid:D a dzisiaj jakieś chuje:p

Gość hydratacja
lepsza ta in grid! brathanki pie*dolą o jakichś koralach w kółko, bo się wieśniactwo o bis prosić będzie, chujozy idzie dostać :D

Gość oż kurwaaaaaa
u nas dzisiaj jakiś barny z zespołem:o już wczoraj pełno ludzi było, nie dało się rowerem przejechac:o kuryyyywa😡 Ja jestem naprawdę w rozpaczy😭 jeszcze jutro idę na mszę o 18. ale siara...

Gość łoooooooooooo żesz
ja tez ninawidze dni mojego miasta. Też zawsze jakąś wiochę odstawią a ludziki jak te ciule się ciesza i krzyczą bissss:O W tym roku była Budka Suflera:O

Gość łoooooooooooo żesz
i te, kurwa żałosne salwy petard na zakończenie obchodów:O Wszyscy stają w oknach i podziwiają.

Gość oż kurwaaaaaa
U nas wczoraj takie chujstwo na rynku było że przykro słuchac i patrzec:o chyba nawet nic nie śpiewali tylko grali.. jakaś kurwa kocia muzyka:O PS. Ci co krzyczą biiiiis, to zazwyczaj żule:D:D:D:D

Gość wwiikkttoorriiaa
Mnie to w przyszlym tygodniu czeka, też mieszkam w centrum... Ale za to wybieram się na koncert Eweliny Flinty i potem zobaczyć pokaz sztucznych ogni :) to będzie na tyle z dwóch dni \"atrakcji\" :p