Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsxjan

bebe confort - na tak czy na nie?

Polecane posty

Gość jsxjan

witam. Zastanawiam sie nad kupnem wózka bebe confort - gondola windoo , stelaż trophy, siedzisko spacerowe opera. Ponoć gondola jest dość mała a ja mam termin na koniec sierpnia/poczatek wrzesnia i martwię się że możemy nieprzetrwać zimy. Czy ktoś mógłby podzielić się swoim doświadczeniem odnośnie tego wózeczka??

Gość mariaaaaaa
Podpinam się pod topic, bo równiez jestem zainteresowana :)

Hym... Widziałam ten stelaż z tą gondolą u ginka jak byłam ostatnio, babka jedna czekała na poczekalni i bujała w nim dziecko. No właśnie, bujała :) Na stelażu była gondolka, dziecko w środku podkwikiwało, a kobieta próbowała je uspokoić bujaniem. A że wózek nie nadaje się do bujania, to bujała stelażem, który był doszczętnie rozklekotany, były takie luzy na nitach, że normalnie bujanie prawie jak na paskach z tego wyszło :) Nie spodobało mi się to, ten stelaż wydał mi się strasznie jakiś lipny, skoro się dało go tak rozklekotać koszmarnie. Wózek raczej na nowy wyglądał... Nie wiem, może to tylko zbieg okoliczności :) Najlepiej, jak się użytkowniczki wypowiedzą. :) Aha, gondola ładnie i schludnie wygląda... Ma dlugość 68cm... No mała jest... W moim Mikado Ox-Ford (straszny szmelc, swoją drogą) gondola ma długość (mierząc w środku) 78 cm. W połowie kwietnia (Lusia urodziła się na początku listopada, więc miała wówczas 5,5 miesiąca) moja córcia się już w niej nie mieściła, tzn był zapas po 2 cm z obu stron, ale w sumie to dziecko już wyglądało jak w konserwie, nóżką prygnąć nie mogło.