Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrałem życie... z kretesem

Co powinienem zrobić wiedząc, że...

Polecane posty

...moja koleżanka z podstawówki, o której zawsze marzyłem, jest nadal wolna? Mamy po 25 lat, a ona była moją pierwszą (oczywiście nieodwzajemnioną, a jakże by inaczej...) miłością w podstawówce. Problem w tym, że nigdy nie odważyłem się do niej zagadać, skutkiem czego nadal jestem prawiczkiem i nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę :-O Jak myślicie, czy w związku z powyższym powinienem do niej wystartować? Dodam, że jest nadal równie piękna - jeśli nie piękniejsza - jak wtedy, gdy chodziłem z nią do klasy. Czy może raczej powinienem uznać, że tak czy owak nie mam szans i iść pić Amarenę, co zresztą obecnie jest moim głównym zajęciem?

Gość mała mi ..............
na co czekasz!!! ??

A jak Ona mnie wyśmieje? :( Eee... może lepiej nie ryzykować?

Gość miaaaaaa
Jesteś fajny i zabawny, startuuuuuuuuuuuuuuuj! :]

a co masz do stracenia? Jak nie sprobujesz to sobie do konca życia bedzisz pluł w brode ze zmarnowales taka szanse.Wtedy bedziesz miał przegrane życie i to na całego:p Pozdr.

Gość cFFFFFFFFaniara 90.
Jesli nie zaryzykujesz to się nie dowiesz. Mysle ze ci się uda.Zawsze lepiej spróbowac, niż potem załowac ze sie nie spróbowało.

Gość BellaArek
Startuj! Nie masz nic do stracernia oprócz dziewictwa :P

Gość h54h54h45
dzwon do niej nawet teraz. zapros na kolacje. ja jestem w Twoim wieku i kolezanka moja ktora mi sie podobala w pds ma chlopaka od 5 lat i pomyslec ze ten chlopak ją pierdoli w dupe. a wiedzialem jego zdjecie to drechu jakiś. takze tobie sie udalo, twoja panna jest wolna i mozesz naprawic to, ze z nią wtedy nie kreciles.

Gość za grzywę ją i pod siebie
jak jej zrobisz dobry orgazm, możesz być pewny, że zrobi wszystko, tylko bachorów za wcześnie nie narób

Gość spróbuj
a będziesz najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem, czego ci z całego serca życzę!!!!

Ale moja mama ją zna, i jej powiedziała ostatnio, że jestem pijakiem, i że przez alkohol nie napisałem pracy mgr... Co nie do końca jest zgodne z prawdą, ale... Ona i tak mnie nie zechce! 😭 Bo jest śliczna i mądra, a mimo to w wieku 25 lat nie ma męża/narzeczonego. Wniosek? Ma duże wymagania! A ja ich na pewno nie spełnię, bo jestem brzydki i głupi! Mówiłem Wam, że przegrałem... :-O:(😭🖐️

Gość ghjk
startuj do niej idz do niej nad czym tu sie zastanawiac

Zresztą, ja i tak bym nie umiał zagadać do dziewczyny :-O Nie wiem, co się do nich gada. Wprawdzie jest bardzo inteligentna, ale to tylko pogarsza moją sytuację, bo będzie mi baaardzo ciężko ją namówić na spotkanie. A nawet jeśli mi się to uda, to będę siedział czerwony z nieśmiałości i nie będę w stanie powiedzieć ani słowa :-O No niby wiem, że należy rzucić coś w stylu "jesteś najpiękniejszą dziewczyną, jaką zdarzyło mi się w życiu poznać; wspaniale mi się z Tobą rozmawia i teraz już wiem, że warto było na Ciebie czekać tak długo (...)", ale prędzej bym to powiedział panu Heńkowi - menelowi z dworca niż mojej O. Kuffa, dlaczego ja jestem taki nieśmiały? Przegrałem życie... :(

Gość 966953955959963959966943945
25 lat i sama? nie sadzę żeby była wielce szczęśliwa...chyba że preferuje swoja osobę ponad wszystkie...lub może być tak , że spotyka samych idiotów , co jest możliwe teraz...poza tym , nie rozczulaj się nad sobą tylko działaj..tylko wiedza na jej temat może Cię uszczęśliwić i odpowiedzieć na Twoje pytania...

Ech... Ja tak czasem mam, że nachodzą mnie głupie myśli w stylu wyznania czegoś koleżance, w której podkochiwałem się w podstawówce (właśnie wspomnianej O.), czy ustabilizowania swojego życia w jakikolwiek inny sposób. Szybko jednak dociera do mnie, że porywam się z motyką na słońce, i że nadaję się tylko na f=23, a żadna dziewczyna i tak by mnie nie chciała, w związku z czym mogę albo napić się Amareny, albo wejść na Kafeterię i czytając topiki w stylu "Pomocy! Mam 13 lad i hyba jezdem w cionrzy!" pocieszyć się, że są jeszcze na świece tacy, co mają gorzej ode mnie... :(🖐️

Gość Ottto
Przegralem zycie z kretesem ----pomoz bo przegrywam zycie z kretesem.W dniu w ktorym przestaniesz sie zmieniac,przestaniesz zyc.Ryzyko.:(

Gość hgnhgnghjn
co to jest f23??