Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaxea

Czy faceci zwracają na to uwagę?

Polecane posty

wiele z nas dąży do doskonałej figury, gładkiej skóry bez cellulitu i rozstępów. zastanawiam się czy faceci zwracają uwagę na nasze drobne mankamenty. rozstępy na piersiach albo w innych miejscach, troszkę wystający brzuszek czy troszkę grubsze nogi . . . . może wypowiedzą się mężczyźni? ;> albo kobiety którym faceci mówili coś na ten temat.

Nie :) Sympatyczna twarz do całowania + temperament i więcej nie potrzeba do szczęścia :)

Jak jest jakaś ładna buzia, to faceci raczej nie zwracają uwagi na takie bzdury! A niektórym to wręcz się podoba, bo jeden lubi szczuplejsze,a inny pełniejsze kształty!

Gość powiem ci w ten sposób
to wszystko zależy od faceta my mieliśmy się spotkać, więc żebym była atrakcyjniejsza( w swoim mniemaniu) zaczęłam się odchudzać, jak mój się dowiedział że sterczą mi kości to się odmyślił, zaczął się wahać powiedział, że woli trochę ciałka, niż żebra i żyły zaakceptowałby nawet cellulit ale ja głupia jestem :O a ważyłam 50 kg przy wzroście 170 cm :P

Gość sivvy
A mnie dręczą inne sprawy. Mam włosy na nogach, rękach i brzuchu. Przez to nawet wycofałam się w jakimś stopniu z życia a o facecie przestałam już marzyć :( Miałam powodzenie i nawet teraz ktoś tam czasami na mnie spojrzy ale w życiu nie pozwoliłabym sobie odkryć "tajemnicę" przed mężczyzną. A inaczej sie tego nie zrobi jak poprzez unikanie. Jestem totalnie załamana bo czuję bardzo potrzebę by mieć kogoś ale w takiej sytuacji to jest absolutnie niemożliwe :( 😭

Włoski można przeżyć, najwyżej zaproponuj ewentualnemu partnerowi żeby kochać się przy świecach to nie będzie widać, a w miłosnym zapale nawet tego nie poczuje organoleptycznie.

Ronove - nie nie jestem a dlaczego? :D redziak - nie chce się otworzyć to zdjęcie ;/

Poza tym znam przypadki w których kobieta z troszkę zbyt bujnymi włoskami była w szczęśliwym związku więc Don't Panic

Twój nick skojarzył mi się z pewną postacią i wygooglowałem go, czego wynikiem było znalezienie jedynie Twoich postów na kafeterii i profilu jakiejś dziewczyny z Rybnika :) Zastanawiałem się czy zbieżność tak oryginalnego nicku jest przypadkowa :)

Gość sivvy
Ronove - nie widać ale czuć :( W tak intymnym momencie dotyka się wszędzie ciało partnera. A tu co? Tarka... :( Nie zniosłabym tego :( Jak się miałabym wytłumaczyć? Mężczyzna potrzebuje kobiety a nie babo chłopa :(

hehe sprawdziłam i mówię że ten profil nie należy do mnie :D może ktoś sobie ode mnie nick zapożyczył :D nic takiego ;)

Oj włoski nie czynią z Ciebie jeszcze babochłopa :D Naprawdę facet który będzie w Tobie zakochany na pewno zaakceptuje taka drobnostkę, sam przecież na pewno będzie miał jakiś defekty ;)

Gość ja tak powiem
defekty ma każdy czy w urodzie czy w charakterze jedne są do zaakceptowania inne nie wszystko zależy od osoby poszukującej .Na pierwszym miejscu jest uroda która podkreśla czy się podobamy czy nie.Inaczej jest jeśli się kogoś zna i tu jest bardziej znaczący charakter ,osobowość .Każdy jest piękny na swój sposób.

Poza tym z czego niby miałabyś się tłumaczyć to przecież nie Twoja wina i nie masz nad tym kontroli :P

Gość sivvy
No może nie babochłopa :P ale zarośniętą kobietę (a to kojarzy się z zaniedbaniem) A kocha się za całokształt - charakter, temperament, wartości, poczucie humoru, delikatność, itd. i .... CIAŁO. Jeśli jeden fragment szwankuje to czy możemy mówić o miłości? Chyba nie... :(

Gość sivvy
Tak właśnie - nie moja wina ale czy to jest argument? Kochaj mnie bo to nie moja wina? Może i przesadzam bo mam wypaczoną przez to psychikę ale czy facet nie patrzy na taką kobietę z obrzydzeniem (ja się depiluję ale nie zmienia to faktu że problem istnieje)

Coś Ci się pomieszało :P Miłość jest właśnie wtedy gdy akceptuje się to co nam nie pasuje w partnerze/ce. Trudny charakter czy nadmierną futrzastość :) Kobiety akceptują to, że facet jest alkoholikiem/psychopatą/socjopatą/wampirem energetycznym/zdrajcą/damskim bokserem/kryptogejem/recydywistą/babiarzem/modelarzem/ hazardzistą/ ...... Więc chyba Ty masz prawo wymagać by jakiś facet zaakceptował jedną, JEDNĄ malutką Twoją wadę :D

Gość green coffee
a nie mozesz sie wydepilowac??

Gość ja tak powiem
defekty ma każdy czy w urodzie czy w charakterze jedne są do zaakceptowania inne nie wszystko zależy od osoby poszukującej .Na pierwszym miejscu jest uroda która podkreśla czy się podobamy czy nie.Inaczej jest jeśli się kogoś zna i tu jest bardziej znaczący charakter ,osobowość .Każdy jest piękny na swój sposób.

Gość sivvy
"Miłość jest właśnie wtedy gdy akceptuje się to co nam nie pasuje w partnerze/ce." :) ładnie powiedziane. Ale widzisz sam/a podajesz za przykład cechy charakteru - a nie defekty ciała :( A mój problem do takich należy A czy to jest malutka wada? Dla mnie to MEGA wada nie do przeskoczenia... Nie sądzę by się taki znalazł który by to zaakceptował :( To nie jest kobiece...

Gość green coffee
powtarzam pytanie: nie mozesz sie wydepilowac?

sivvy jeśli przez takie cos mialabyś się pogodzić z samotnością do końca życia to lepiej iść do specjalisty, wydać trochę pieniędzy i usunąc raz na zawsze te włoski laserem ;)) ile masz właściwie lat?

Gość sivvy
green coffee - a myślisz że tego nie robię? Ale jeśli nie wiesz jakiej natury to problem to nie zrozumiesz. Tu się wydepilujesz a tam odrasta, tam wrasta i tak naokrągło :o

Gość sivvy
laser nie działa na każdego 😭

Gość green coffee
nom, fakt nie mam tak duzo włosów, ale bym próbowała wszystko robic zeby sie ich pozbyc, chocby wydac krocie u kosmetyczki czy kogos...idź do jakiegos salonu, powiedz o problemie i zoabczysz, moze podziała

Gość sivvy
A to kosztuje straszne pieniądze których ja nie mam :( Trzeba zrobić co najmniej 6-7 zabiegów razy 1000 min. w moim przypadku. Nie mam tyle :(