Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUUUZAaa

Moj przyjaciel- prawie kochanek

Polecane posty

Gość ZUUUZAaa

własnie pozbyłam się wieloletniego bo-5-cio letniego przyjaciela. a było to tak; siedzimy , rozmawiamy, pijemy sobie Martini, a tu zona napierdziela telefonem. raz, drugi raz- on nie odbiera, ja mowie zeby poszedł już do domu, on-NIE zaczynamy sie całować, piescic i znowu telefon. Zal mi siebie, naprawde- tak to jest zadając sie z żonatym facetem, ale przysięgam ja nie chcialam , to On nalegal, to On dążył do spotkan, ale obiecuje sobie- to było ostatnie spotkanie z tym Panem, tak bardzo mizal siebie i tak bardzo gardze sobą w tej chwili!!!!

Gość ZUUUZAaa
masz prawo, ja jestem rozgoryczona tą sytuacją....

Gość ZUUUZAaa
w pewnym sensie- tym egoistycznym- nie załuję, piecioletnia wspaniała znajomosc(bez sexu), jasne pieszczoty i pocałunki tak.. w tym sensie ,ze jednak krzywdziłam zabierając żonie męża- zaluje.. zal mi siebie, nawet nie wiedziałam ze tak paskudnie bede sie teraz czuc.. a pisze, bo mam potrzebe wywnetrzenia sie, nie rozgrzeszenia- bo to forum nie jest konfesjonałem, a lekarstwem na samotnosc .

nie mogłaś zabrać żonie męża, bo to on sam do ciebie przyszedł, to on nie odbierał telefonów, i to on nalegał. Jak zdradził to tylko jego sumienie powinno cierpieć.

To chyba nie takie proste. "Wina" leży po obu stronach. Podstawową kwestią jest czy jest to wina i czy gdyby nie wydarzyło się nic to byliby szczęśliwsi. Czasami warto dla tych chwil zaryzykować spokój sumienia.

Gość ZUUUZAaa
ja już dawno chciałam zerwać to, uskuteczniałam wciąz pogadanki typu, że w Polsce jest jedem mężczyzna i jedna kobieta, ze nie ma miejsca na osobę tzrecią, ale ,wciąz mnie tak ciągnęło do niego.. i teraz mam za swoje, za to ze niepotrafiłam być stanowcza i powiedziec twardo SPIERDALAJ.. niepotrafiłam, a teraz czuje niesmak, i ból- tak ból, bo to boli... boli jak cholera. Nic to, dam rade.. dzieki za odpowiedzi.

Gość Red Flawers
hej ZUUUZAaa tak się zastanawiam czy twój (przayjaciel) kochanek ma problemy z żoną w łóżku czy tylko miał ochotę na ciebie ot tak . bo ja mam ochotę na dobrego kolegę mojego męża ale boję się konsekwencji typu a jak się dowie , a jak mnie sumienie zje . Dodam że w łóżku z mężem robimy wszystko i jest nam dobrze razem ale ta CHĘĆ (najgorsze co życie mogło wcisną w ludzką głowe to właśnie jes chęć) .

Gość ZUUUZAaa
wiesz, kiedyś rozmawialismy na takie tematy, On stwierdził- co to za zycie- dom-praca-dom-praca.. W małżenstwie układa mu sie dobrze, są dobrze sytuowanymi ludzmi, ma syna na studiach, zero większych problemow, nie wiem czemu On sie spotykał ze mną- pytałam, ale zawsze uzyskiwałam wymijającą odpowiedz. To On dązył zawsze do sytuacji sam- na sam, sytuacji dwuznacznych i mało brakowało byśmy zostali naprawde kochankami.. dodam jeszcze ,ze między nami jest 20 lat roznicy tzn. ja jestem 20 lat młodsza od niego. ja bardziej traktowałam to jak przyjazn z dojrzałym, mądrym, doswiadczonym facetem, dawałam się piescic, bo robił to szalenie delikatnie, cudownie całował.. a teraz żałuje.

Gość Red Flawers
Ja mimo tego że mam obawy jak to się skończy to i tak chyba pójdę na całość. To chyba ta monotonia mnie wykańcza i to że po ślubie już mąż się przestał o mnie starać tylko wpadł w rutyne a ja przecież jestem młoda i pragnę czyjejś adoracji

Gość piątkowy wieczór
ło matko!!! przyjażń dziewczyny 20-30 z facetem który ma 40-50 !!!(tak mi wyszło z obliczeń) zaraz pęknę ze śmiechu :)

Gość niezaspokojona /
a wg mnie to nie jest straszna roznica i wiele kobiet tak ma..

Gość Red Flawers
wiele tak ma ale większość kończy się w łóżku a przyjażń znika i znów rutyna i znów szukam przyjaciela i znów łóżko i znów rutyna i .......... tak w koło

Gość ZUUUZAaa
naprawde istnieje przyjazn z 20letnią roznicą wieku, czego dowodem były te 5 lat, (przynajmniej ja tą znajomośc traktowałam jak przyjazn).Potrzebne mi to było jak niemalże powietrze, nie mam rodzicow, a nawet gdybym miała nie byłabym w stanie zwierzyc sie i pogadac tak jak z przyjacielem. Red Flowers- własnie , ja to wiem ze jak już wyląduje się w łóżku to jest to jeden jedyny raz pieknie, a potem to rutyna. A wiec po co psuc przyjazn sexem? szkoda... bardziej pasjonujące jest gonienie króliczka..

Gość Red Flawers
Jeśli istnieje taka przyjaźń to bardzo bym chciała mieć takiego przyjaciela i zazdroszczę ci tych pięciu lat( ale kochanek i przyjaciel czyli dwa w jednym też nie pogardze)

Gość jasienka ......
ja jestem w podbnej sytuacji,roznicaa-16 lat....zrywalam z nim i wracalam...jest najwspanialszym facetem pod sloncem..inni,mlodsi "wysiadaja"przy nim...chcialam odejsc,ale nie potrafie..tyle ze mam z nim najpiekniejszy sex i wiem ze to facet mego zycia...no i jak mam z tego zrezygnowac?

Gość ZUUUZAaa
tak, to wszystko prawda, ja też czułam sie niesamowicie.. a teraz dostałam cegłówką w Łeb .. nawet sobie nie wyobrazacie jak boli napierzdzielanka telefoniczna żony w momencie jak sie całujemy.. No i co wybrał? Nie potrafił odebrac telefonu przy mnie, stchorzył.. kazałam mu wyjsc.. wyszedł i pewnie jak przedtem tulił i całował mnie , tak za 30 min. już miał w objęciach żonę! Kurcze to tak boli, jak cholera! ta swiadomosc, ze jestes trzecia, ze na kazdy tel zony bedzie wracał do domu.. a ja??? ja jestem powietrzem, puchem i nikiem.. tak sie terz czuje, pustka i nic!

Gość Red Flawers
słuchajcie nie pozwólcie żeby to on odszedł tylko wy odejdźcie bo to nie ma sensu a jesli będziecie miały ochotę na sex zawsze możecie po niego zadzwonić niech nie zrobią z was kukiełki którymi się bawią kiedy tylko zechcą to wy zróbcie z nich zabawki które bierzecie gdy wam się nudzi

Gość ZUUUZAaa
Rad Flowers też tak myslę, i tak własnie robiłam jak nie miałam ochoty na spotkanie, byłam zmęczona czy chciałam wyjsc z kumpelką- to robiłam to. Nigdy nie naginałam swojego życia, do jego potrzeb. bez przesady.. przecież miałam swiadomośc ,ze ja też nie mogę liczyc na niego gdy jest z żoną. Nie, nie dalam się zwariować.. minęły 2 dni i ochłonęłam, Ola słomiana- skoro oceniasz mnie na głupią sukę- to teraz nią będę. Bede z nim spała jak ja będe chciala i wtedy kiedy to ja będę chciała. doprowadze do tego ,ze bedzie na moje każde skinienie, i przysiegam- już nie będę miał wyrzutow sumienia ,ze kzywdze jego zonę! END.

Gość Red Flawers
jestem za

Gość nie oszukujmy się
a może by tak (skoro w małżeństwie coś zaczyna pachnieć rutyną) zająć się swoim partnerem związkowym? banalnie jest szukać wrażeń u osób nowych - duzo trydniej i ambitniej jest dostrzec swojego partnera tak, jak się go widziało na początku związku kiedys partner związkowy też był fascynujący - pewnie dalej jest, tylko przestało nam się chciec to widzieć szukanie kochanka z nudów, to beznadziejne pójście na łatwiznę i jednoczesne wbijanie noża komus, kto się tego zupełnie niespodziewa - komuś najbliższemu.

Gość ZUUUZAaa
wiesz, ja tez tak myslę! Ile razy pytałam się mojego przyjaciela, czy wszystko wporządku? czy coś nie tak? czego on odemnie chce? Za każdym razem odpowiadał-ze wszystko OK, ze po 20 letnim stażu małzenskim we wspolnym domu, wspolnym zyciu, robieniu z pierdol wielkich problemow- on ma tego dosyc, on chce odmiany, on chce po pracy widziec kogos usmiechnietego i wciąż zauroczonego nim.. czasmi smiał się, ze małzenstwa powinno sie zawierac na nie wiecej niż 5 lat, bo potem to już tylko obowiązek a nie przyjemnośc. Kurcze ja też jestem za naprawą związkow a nie burzeniem! to co napisał do Słomianej Oli- to tylko tak z przekory, złosci - bo kurcze, zadna jakaś panna nie bedzie oceniac mnie nie znając mnie.

Gość Red Flawers
Macie racje ale tylko częściowo bo my możemy zacząć patrzeć inaczej tylko czy oni na nas spojrzą z innej strony?Nie sztuką jest żebyśmy ciągle same coś zmieniały bo tom też bedzie rutyną po pewnym czasie ale sztuką by było że by to oni na nas zwrócili uwagę i nie traktowali nas jak coś co już mają bo szybko mogą to stracić tylko ciągle walczyli o nasze uczucia i o nasze względy.

Gość ZUUUZAaa
A może spotkac sie z jego zoną i wytłumaczyc wrednej babie aby się odpierdoliła od mojego faceta ? Jak jest za stara to niech sobie tez znajdzie jakiegoś dziada w wieku emerytalnym

Gość ZUUUZAaa
ej..podszywie z 14:21.. ulzyło? jak nie to idz zrob sobie dobrze i nie podszywaj sie pryszczaty, sfrustrowany małolacie. zabawne - myslisz? nie- denne- jak dla mnie!

Gość ZUUUZAaa
no, jezzzzdem z siebie dumna.. potrafiłam wkoncu powiedzieć -SPIERDALAJ! w milszej formie, ale jednak! bo on jakby nigdy nic chcial sie spotkac??? OOO!!! naiwnośc a może tupet męzczyzn nie zna granic!!!!!

Gość Red Flawers
Gratuluje posunięcia i odwagi .