Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u5a

ALERGIAAAA..ciągla walaka....

Polecane posty

Gość u5a

mam prawie 20 lat..choruje na Atopowe zapalenie skory.. ktore objawia sie tylko ziomą. lato mam z alergią na korz i wszytsko co lata. Obecenie nie biora leków bo mi nie pomagają. Niestety mam uciski na płuca dosc czestoo. Czasem chcialabym miec przy sobie ciągle bulte z tlenem. wiedziałabym wtedy ze sie nie udusze. Nie rozłączam sie z kroplami do oczuu. Chciclabym o tym pogadac ..z kims kto tez jest alergikiem jak co to piszcie na gadu 13688441.

Gość Juliia
ja niestey również zmagam się z tym problemem i nic mi nie pomaga. Moim głównym problemem jest wieczna wysypka na skórze, której nic nie pomaga. Kiedyś miałam okresy, kiedy ustepowała, niestety od dwóch lat mam ją non stop, cały rok. Mam też astmę oskrzelową, ale o lekkim nasileniu. Najbardziej męczące są te okropnie swędzące i brzydko wyglądające wysypki.

czesc dziewczyny, ja tez jestem alergiczka, ale nie mam na szczescie az takich problemow. Tzn mam alergie na pylki, plesnie , koty itp. Koty i plesnie az tak bardzo mi nie dokuczaja, ale za to pylki traw i drzew to jest tragedia... od wczesnej wiosny do poznej jesieni nie rozstaje sie z husteczkami. Mam okropny katar, zalzawione i swedzace oczy... Polecam wybrac sie na odczulanie. Ja juz jeden sezon zimowy bralam krople codziennie pod jezyk i jest troszke lepiej. Podobno ilosc lat przez ile trzeba je brac zalezy od organizmu.

Gość klaudiazszymusiem
Cześć dziewczyny, dawno tu nikt nie zaglądał ale ja też jestem w temacie. Mój synek ma łagodną formę azs, w tej chwili ma 2 miesiące.. :( Niedługo po urodzeniu pojawiły się pierwsze, pojedyncze krostki, potem już swędzące plamy z rankami... Teraz wszystko się ugasiło, smarujemy się i kąpiemy w aptecznych kosmetykach Emolium, jakby ktoś miał podobny problem to polecam, warto spróbować tego. Powodzenia :)

Gość eduardo123
odczulanie jest bardzo dobrym wyjsciem, jest to skuteczne i napewno mniej uciazliwe niz ciagle chorowanie. Mozna dodatowo stosowac inhalator w domu. Profilaktyczne inhalacje pomoga uniknąc infekcji i nawrotow choroby. Polecam inhalator MEDEL PRO - http://www.novamed.pl/inhalator-pneumatyczny-medel-pro-filtr-antybakteryjny-antywirusowy,Gqbs33frjvc-226Bmm (link do skopiowania) Jest bardzo wydajny, ma duzo akcesoriow w zestawie i az 5 lat gwarancji. Wiecej informacji o sprzecie i inhalacjach generalnie na stronie. Polecam dla zakatarzonych.