Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_lat_40

Co o mnie sądzicie ?

Polecane posty

Gość facet_lat_40

Mam 40 lat i wciąż nie wyprowadziłem się od rodziców i nigdy nie miałem dziewczyny. Z tym że pracę zawodową mam, zarabiam na rękę około 2600 złotych Jaka jest wasza pierwsza reakcja na tą wiadomość ?

moim zdaniem jestes mamisynkiem a ja ich nie znosze...sama mam takiego faceta,,,mija juz 4 lata a ja nie potrfie go zmienic...ehh ta pierdolona milosc....!

Gość slslslslslsls
Z dwojga bardziej nienormalne jest to, że się nie wyprowadziłeś od rodziców. Też mam 40 lat, też nie miałam nigdy faceta, ale wyprowadziłam się z domu bardzo szybko.

Gość slslslslslsls
Nigdy tak naprawdę się nie usamodzielniłeś i nie zacząłeś żyć własnym życiem. To naprawdę niedobre.

Gość a pal se ile chcesz
wygodnie tak przy mamusi?obiadek synciowi poda jak wróci... a ojciec żyje? chore to jest... a nie masz dziewczyny, partnerki?

A trzymales chociaz dziewczyne za reke? :D 🖐️ ))

Gość facet_lat_40
trzymałem, ale nie za rękę, za sutek, niestety urwał się (sylikon) i już od tej pory mam wstręt przed dziewczynami

Gość facet_lat_40
nie trzymałem za rękę. Nawet NIGDY sie nie całowałem (mówię o pocałunku w usta)

Gość Powiem ci tak sluchaj
Troche kiepska sprawa, ale nie tak do konca. Rzecz w tym ze kobiety u facetow 40 letnich lubia widziec wlasne mieszkanie i wtedy pod przykrywka zaradnosci faceta wprowadzaja sie do niego na gotowe (oczywiscie same nie maja zadnego mieszkania, ewentualnie wynajmuja)

Gość a pal se ile chcesz
Myrevin, też mieszkasz z mamusią?

Gość a konia klepiesz
?na dziwki chodzisz? pijesz ? zioło palisz?

Gość facet_lat_40
nigdy nie miałem dziewczyny bo jestem leniwy i nie chciało mi się skakac dookoła kobiet Ale oczywiście sex uprawiałem w agencjach towarzyskich. A teraz chciałbym już mieć kobietę na stałe bo mi zbrzydły obiadki mamusi. No i numerek w agencji kosztuje, a ja wyczytałem na kafeterii że większosc kobiet daje za darmo, wsytarczy im kupić kwiatki , naopowiadac bajek że sa piekne , ładnie sie ubrac i ostrzyc itp.

Gość facet_lat_40
Myrevin a może tym mnie rozwiniesz ? Jeżeli oczywiście potrafisz ruchac a nie tylko sie chwalić

Gość facet_lat_40
świnkowa podobno jest ładna tylko trzeba mieć duży samochód żeby się z nią wozić