Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vriendin

Co z NIM!?

Polecane posty

Gość kolega drot
się doczekać nie może.Idź też na imprezę bez niego i mu napisz że wychodzisz ze znajomymi,zobaczymy jaki bdzie cwany:)

Gość kolega drot
i też niech czeka na sms-ka ,chyba że już wymienił numer z kimś innym.Możę roaming jest za drogi woli lokalne taryfy:)

Gość kolega drot
e tam,pewnie się chwali że też ma zagraniczną pannę,albo miał :) i im jakoś się nie układało:)

Gość kolega drot
bo przerywało rozmowy,zasięgu nie było w Polsce,jeżeli jego weselna panna wie gdzie Polska:)

Gość kolega drot
a jak złapie bukiet,to co wtedy?Mam nadzieję że się pochwali na czacie lub smsem lub spotkaniem za miesiąc:)

Gość kolega drot
może zdjęcia prześle na emeila?podaj link,obejrzymy:)

Gość kolega drot
i co pewnie na tą pannę weselną nawet nie spojrzał i to była tylko koleżanka.Tak wiem, pewnie nawysyłał tego do kilku Vriendin

Gość kolega drot
trzymaj się,nie daj się Vriendin.Tylko realnie patrz na to wszystko. Czy to ma sens?Życie jest krótkie:)

Gość kolega drot
trzymaj się,nie daj się Vriendin.Tylko realnie patrz na to wszystko. Czy to ma sens?Życie jest krótkie:)

Gość kolega drot

Gość kolega drot
sory,coś się nakopiowało,wirus jakiś chyba holenderski,może złapał na weselu:)

Gość kolega drot
bo nie:) nie musiał .Nic nie musi

Gość kolega drot
tak,jest z Tobą ,a idzie z inną panną na wesele.Odpowiada Ci to ? I sama już wiesz:)

kolega drot a kiedy ja powiedziałam, że on poszedł z inną panną? poszedł sam, a mi powiedział w pt, że w sb ma wesele i to jest problem!

Gość kolega drot
a może to Ty tylko jesteś z nim,zresztą zależy czego oczekujesz,może to Ci odpowida co on robi.Ale myślę,że nie bo byś tutaj nie pisała.Co kto woli.Rób żeby Tobie też było dobrze.Trzymaj się:)

jestem :), nie wiem nic o waszym zwiaku, czy macie plany na przyszlosc, czy tylko fajnie razem spedzacie czas, etc. ale \"z tymi Holendrami\" :D przewaznie jest tak, ze, tak jak w twoim przypadku, wyjscie na wesele to dla niego tak jak wypad do mamusi, wiec on nie czuje, ze robi cos zlego, idac sam, lub informujac cie o tym dzien przed; tu jest duza swoboda i chlopak z dziewczyna nie zawsze wszedzie wychodzi razem, sa bardziej niezalezni, czesto jest tak, ze para wychodzi z domu razem, a bawi sie oddzielnie ze swoimi znajomymi, po imprezie wracajac juz razem; sorry, jesli to brzmi troche nieskladnie, nie doszlam do siebie po imprezie :P

Gość kolega drot
to może go ktoś w ostatniej chwili jednak zaprosił.Raczej wesala są planowamne z wyprzedzeniem.I z dnia na dzień nikt nie planuje wesela/chyba że to holender:)/

Gość kolega drot
weź Ty z nim najleopiej o tym pogadaj i zobaczysz co on o tym myśli,jejku pogadajcie,skoro tyle smsujecie i czatujecie:)

podsumowujac: jego zachowanie jest normalne, nie doszukuj sie podtekstow i nie wymyslaj historii, jak ci sie nie podoba co zrobil, to mu to powiedz, faceci nie sa domyslni, a tu jeszcze dochodzi roznica kultur - co prawda nie jakas drastyczna, ale Holendrzy to luzacy i nam Polakom czasem ich zachowanie jest troche niezrozumiale ("dlaczego mnie nie zaprosil? jestem przeciez jego dziewczyna!!") mozesz mu wytlumaczyc, ze w Polsce na takie imprezy chodzi sie razem, i ze np. ty bys bez niego nie poszla

Gość kolega drot
faceci nie są domyślni,a kobiety nie są naiwne

Gość kolega drot
odwrotnie raczej,a może zależy od konkretnego człowieka,a nie płci ,narodowości,cóż mormoni mają kilka żon,tylko czy V. chce być z mormonem?tak wiem z Holendrem:) holender

Gość kolega drot
weź Ty pogadaj z nim,chyba że odsypia:) nockę :)

Gość kolega drot
lepiej się nastawić na najgorsze ,przynajmniej się nie rozczarujesz.Będziesz miała to na co się godzisz,kto co lubi.Idę odsypiać weselicho z Holenderkami:)

DZIĘKI sama już nie wiem! tak on jest holenderem i zważywszy na to że szuka dla mnie pracy w holandii i chce żebyśmy razem zamieszkali, jego "weekendowe zachowanie" po prostu zbiło mnie z tropu....