Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przetlumaczyto ktos

prosze o przetlumaczenie ejdnego zdania ang na polski

Polecane posty

Gość przetlumaczyto ktos

Gość sialalalalaaaaaaagg
słucham

Gość przetlumaczyto ktos
wen the kids are in school. we passed ur place the last day goin to my sis in laws and cathal was lookin bk at ur car to see can he see u. to pisze irlandka wiec nie jest to poprawny angileski

Gość sialalalalaaaaaaagg
kiedy dzieci są w szkole, zdalismy to mijsce ostatniego dnia idąc do mojej siostry i złapalimsy w tył ich auto zeby zobaczyc czy on moze cie zobaczyc

Gość to pisze
analfabetka chyba gosh wen the kids are in school. we passed ur place the last day goin to my sis in laws and cathal was lookin bk at ur car to see can he see u. To cala wypowiedz? bo wyglada na czesc tylko. kiedy dzieciaki sa w szkole. kiedy ostatnim razem szlismy do mojej bratowej ktos tam (cathal) pytal sie czy mzoecie sie spotkac

Gość przetlumaczyto ktos
shit i taut u were online wen i got that email lol listen u better tell me which morning i can tip up b4 fri hopefully. wen the kids are in school. we passed ur place the last day goin to my sis in laws and cathal was lookin bk at ur car to see can he see u. he still misses ya poor little fella. so its better to go wen i drop them to school. so u gotta email me again now silly ... hehehe. or u cud ring me on private number coz this is gettin a bit silly j.. lol. ok hope to hear from u at ur earliest convenience mister jeffery... haha wkleje cale bo nei jarze wogole

Gość to pisze
shit i taut u were online wen i got that email lol listen u better tell me which morning i can tip up b4 fri hopefully. wen the kids are in school. we passed ur place the last day goin to my sis in laws and cathal was lookin bk at ur car to see can he see u. he still misses ya poor little fella. so its better to go wen i drop them to school. so u gotta email me again now silly ... hehehe. or u cud ring me on private number coz this is gettin a bit silly j.. lol. ok hope to hear from u at ur earliest convenience mister jeffery... haha cholera myslalam ze bylas/es online kiedy dostalam tamtego maila. powiedz mi keidy moge wpasc, najlepiej przed piatkiem. w czasie, keidy dzieciaki sa w szkole. iedy ostatnim razem szlismy do mojej bratowej ktos tam (cathal) pytal sie czy mzoe cie zobaczyc. on ciagle za toba teskni - biedny glupek. tak czy siak lepiej byloby isc, kiedy podrzuce dzieciaki do szkoly. wiec msuisz mi napsiac. albo lepiej zadzwon bo to zaczyna byc lekko glupawe. do uslyszenia

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci