Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymistkaa54100

moje dziecko nie je drugi dzien!!!

Polecane posty

Gość optymistkaa54100

Dziewczyny mam problem, moje dziecko ma 4 miesiace, zawsze jadł po 150ml co 3-4h, od jakis dwoch trzech dni je bardzo mało, wrecz nic, o np dzis zjadł tylko o 1 w nocy 150ml i o 11 70-ml! czy moze tak byc ze jest ciepło i mu sie nie chce jesc??? bo nie wiem co myslec, a moze to wina ze zaczelam mu wprowadzac nowe dania? np marchew, jabłko???? co mam zrobic? czekac?

Gość mama smoka
moja mała tez tak miała jak był upał, ja przeczekałam i na szczescie nic sie nie stało. Najważniejsze zeby maluch dużo pił.

Gość optymistkaa54100
pije haerbatki i soczki, ale jak poczuje mleko odrazu placz i krzyk:(

Gość babki
zjada 150 ml? to naprawde duzo.

Gość babki
to moze zmien mu mleko. jakie pije twoj maluszek? czy moze piersia go karmisz? u mnie siostra i bratowa tez tak mialy dzieci nie chcialy jesc no i zmienily na inne mleko i wszystko bylo ok

Gość mc vgfhjdsfh
moja koleżanka też tak miała u dziecka właśnie 4-miesięcznego. Żadnego mleka chłopiec nie chciał, dała mu inne mleko i było OK :) Może sprawdź inne mleko, a jeśli nadal nie będzie chciał to zadzwoń do lekarza. Chociaż przez upały dziecko też pewnie ma mniejszy apetyt, ważne że pije soczki i herbatki, to brzuszek ma i tak zapełniony. A jakieś słoiczki dajesz dziecku albo kaszki?

spróbuj jeszcze może zmienić smoczek - jelsi nadal uzywasz tego do 3 m-ca :D u mnie to pomogło trochę :O ja niestety nie moge dowolnie zmieniac mleka - bo córcia pije HA :O a i to tylko jedno, bo po innych ma wysypki i bóle brzucha :O u mnie po tyg głodzenia malutka zaczeła pić normalnie :) ale w każde upały mam cyrk :O bunt i krzyk gdy czuje mleko w buzi . lekarz po zważeniu małej kazał tylko pilnowac aby dużo piła herbatek, soczków , wody , aby sie nie odwodniła . i powedział, ze czesto to się zdarza zwłaszcza gdy zaczyna sie podawac soki nierozcieńczone- ja zaczełam małej bardzo rozcienczac a i tak w upały nie chce mleka :O

Gość optymistkaa54100
dziekuje Wam własnie wypil ale 110ml.

Gość mama smoka
no to wszystko jest dobrze, znaczy sie je :)

Ja dorzucę jeszcze, że mój nie jada mleka przy wyrzynaniu zębów. Trwa to ok. 2 dni, wtedy tylko herbatki, rozcieńczone soczki, ale po 2-3 dniach ochota na mleko powraca.