Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro pomoc

sprzedalem dobry sprzet a on mi grozi!

Polecane posty

Gość po co po co
zawsze można zgłosić naruszenie regulaminu

Gość allegro pomoc
no tak ale on naruszyl go poza allegro

Gość wysyłaj
Spór,a w efekcie groźby, dotyczą transakcji dokonanej na allegro, możesz pisać. Im więcej będziesz miał podstaw do pozytywnego rozpatrzenia tego sporu, tym lepiej.

Gość wysyłaj
Miałam takiego czuba na allegro, że kupił cos u mnie drobnego, napisał, że kasę już wpłaca, więc wysłałam mu ten drobiazg. Potem 2miesiące się użerałam, bo kasy nie dostałam, a do tego stwiedził, że nie otrzymał tej rzeczy. Reklamowałam przesyłkę na poczcie i co sie okazało? dotarła do niego na drugi dzień po wysyłce, a on mi bezczelnie pisał maile, że nie ma towaru. Kiedy otrzymałam rozpatrzenie reklamacji z poczty, napisałam do niego maila, że zgłaszam sprawę do allegro w związku z jego nieuczciwością i że dołączę reklamację. Wystraszył się. Szybko mi odpowiedział i przepraszał, tylko że nie napisał nic sensownego, dlaczego był taki podły. Naszarpał mi nerwów, narobił roboty pocztowcom. Co ja się z nim miałam! Są na allegro ludzie porypani.

Gość allegro pomoc
ale on ci nie grozil ze cie do auta spakuja i wywioza do lasu ;/

Gość no to
tak to prawda zle podlaczysz i wzmacniacz robi pyk i jest juz zjarany ...pwnie tak zrobil i si wkurwil :D:D:D pomyslalszybko ze zrobi cie w balona i masz :D:D i poddawaj sie :D nie ma on racji :D

Gość Allegrowiczka 123
Zglos koniecznie na policje .Z takimi zbirami to nie ma zartow .Oni sie tym zajma i skutecznie wybija mu z glowki ten las.

Gość no to
mialo byc NIE poddawaj sie

Gość allegro pomoc
koles od kiedy napiasalem mu maila ani nie dzwoni ani nie odpisal nic na poczte...

Gość allegro pomoc
tak mi napisal : ty mnie kolego niestrasz nagraniami!!!! bo ja mam bardzo duze plecy. i uja chcialemzalatwic ta sprawe normalnie na pocztku a piniadze od ciebie odbiora ludzie z firmy ktora zajmuje sie dlugami. a zreszta adzwonie jutro i dam znac bo ta spawa zaszla juz troche daleko a czasami jest ciezko cofnac pewne postepowania ale postaram sie.. ja jetem chonorowym czlowiekiem i naprawde mozna sie ze mna dogadac.. zobacze co da sie zrobic i zadzwonie jutro..